رشد ۸۴ درصدی درآمد “بوعلی” در آخرین سال سپری شده
به گزارش بورس امروز، درآمد شرکت پتروشیمی بوعلی سینا در دوره ۱۲ ماهه منتهی به اسفند ۱۳۹۸ از محل فعالیت های عملیاتی این شرکت ۸۰ هزار و ۴۵۲ میلیارد و ۵۵ میلیون ریال بود. روند درآمدزایی این شرکت پتروشیمی در چهار سال اخیر یک روند صعودی با شیب تند بوده است چرا که در دوره […]
به گزارش بورس امروز، درآمد شرکت پتروشیمی بوعلی سینا در دوره ۱۲ ماهه منتهی به اسفند ۱۳۹۸ از محل فعالیت های عملیاتی این شرکت ۸۰ هزار و ۴۵۲ میلیارد و ۵۵ میلیون ریال بود.
روند درآمدزایی این شرکت پتروشیمی در چهار سال اخیر یک روند صعودی با شیب تند بوده است چرا که در دوره ۱۲ ماهه سال ۱۳۹۹ درآمد عملیاتی این شرکت نسبت به دوره ۱۲ ماهه سال ۱۳۹۸، حدود ۶۳ درصد افزایش یافت و به ۱۳۱ هزار و ۳۹۸ میلیارد و ۱۹۶ میلیون ریال رسید.
در دوره ۱۲ ماهه منتهی به اسفند ۱۴۰۰ نیز درآمد این شرکت به ۲۶۳ هزار و ۶۳۲ میلیارد و ۳۵۱ میلیون ریال افزایش یافت که نسبت به یکسال مالی گذشته خود( دوره ۱۲ ماهه سال ۱۳۹۹) رشدی ۱۰۱ درصدی را به همراه داشت.
محدودیت های انرژی همچون آب و برق و گاز در سال ۱۴۰۱ برای بسیاری از شرکت ها و کارخانه های تولیدی بهای سنگینی را به همراه داشت. این محدودیت ها به سبب کاهش در تولید بسیاری از کارخانه ها، درآمد های عملیاتی و نهایتا سود شرکت ها را کاهش داد اما شرکت پتروشیمی بوعلی سینا با مدیریت و برنامه ریزی های خود در اوج این محدودیت ها باز هم توانست درآمد عملیاتی خود را در دوره ۱۲ ماهه ۱۴۰۱ نسبت به دوره ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۰ حدود ۸۴ درصد افزایش دهد و نهایتا به درآمد ۴۸۴ هزار و ۴۸۷ میلیارد و ۳۵۱ میلیون ریال دست یابد.
با در نظر گرفتن میزان درآمدزایی شرکت در دوره های اخیر شاهد رشد سودآوری شرکت بوده ایم:
در دوره ۱۲ ماهه ۱۳۹۸، سود خالص شرکت هفت هزار و ۸۵۷ میلیارد و ۶۶ میلیون ریال بود.
در سال ۱۳۹۹ با توجه به افزایش درآمد این شرکت نسبت به سال ۱۳۹۸، سودآوری شرکت نیز ۱۷۵ درصد افزایش یافته و به ۲۱ هزار و ۵۸۴ میلیارد و ۵۱۸ میلیون ریال رسید.
سود خالص “بوعلی” در دوره ۱۲ ماهه ۱۴۰۰ نسبت به دوره ۱۲ ماهه ۱۳۹۹ با حدود ۶۹ درصد رشد به ۳۶ هزار و ۴۶۷ میلیارد و ۶۸۰ میلیون ریال افزایش یافت.
– روند تولید و فروش ۴ سال اخیر در “بوعلی”
از علل افزایش درآمد عملیاتی این شرکت در طی چهار سال اخیر می توان به افزایش حجم تولید محصولات این شرکت که افزایش حجم فروش محصولات تولیدی را نیز به دنبال خود داشته است اشاره کرد.
شرکت پتروشیمی بوعلی سینا در دوره ۱۲ ماهه منتهی به اسفند ۱۳۹۸ توانست یک میلیون و ۳۶۸ هزار و ۸۰۳ تن از محصولات خود را تولید نماید. این شرکت در سال ۱۳۹۸ از صد در صد محصولات تولیدی خود، حدود ۹۸ درصد که معادل با یک میلیون و ۳۴۴ هزار و ۹۱ تن بود را به فروش رساند.
در دوره یکساله ۱۳۹۹، تولید این شرکت نسبت به سال گذشته ۵ درصد رشد کرد و به یک میلیون و ۴۳۷ هزار و ۵۰۹ تن رسید. همچنین در سال ۱۳۹۹ بیش از صد در صد حجم تولیدی شرکت مورد تقاضا قرار گرفت و نهایتا یک میلیون و ۶۶۸ هزار و ۹۰۰ تن از محصولات تولید شده شرکت به فروش رسید.
تولیدات پتروشیمی بوعلی سینا در دوره ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۰ نسبت به دوره مشابه خود در سال گذشته رشدی ۳۲ درصدی را به همراه داشت. با توجه به اینکه تولیدات این شرکت در یکسال ۱۴۰۰ به یک میلیون و ۸۹۷ هزار و ۳۸۹ تن افزایش یافت اما شرکت تنها یک میلیون و ۶۵۹ هزار و ۲۰۸ تن از تولیدات خود را که مصادف با ۸۷ درصد از حجم تولید شرکت در طول این دوره بوده است را به فروش رساند.
در دوره ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۱ حجم تولید این شرکت پتروشیمی به دو میلیون و ۴۸ هزار و ۷۸۵ تن افزایش یافت. حجم تولید این شرکت در دوره ۱۲ ماهه ۱۴۰۱ نسبت به دوره ۱۲ ماهه ۱۴۰۰، حدود ۸ درصد رشد یافت. این شرکت در طول دوره مذکور بیش از ۱۰۰ درصد حجم تولیدات خود را که معادل با دو میلیون و ۵۳ هزار و ۲۳۸ تن بود را به فروش رساند.