ثبت ۷ رکورد جدید در پایان فروردین ۱۴۰۲ برای فولاد خوزستان
به گزارش بورس امروز، محمود لندی معاون بهرهبرداری فولاد خوزستان ضمن اعلام این خبر افزود: در فروردین ماه امسال فولاد خوزستان توانست به رکورد جدیدی در تولید ماهانه شمش فولادی دست پیدا کند و پس از یکسال رکورد ۳۵۲ هزار و چهارصد و هفتاد و سه تُن شمش فولادی در تاریخ شرکت فولاد خوزستان ثبت […]
به گزارش بورس امروز، محمود لندی معاون بهرهبرداری فولاد خوزستان ضمن اعلام این خبر افزود: در فروردین ماه امسال فولاد خوزستان توانست به رکورد جدیدی در تولید ماهانه شمش فولادی دست پیدا کند و پس از یکسال رکورد ۳۵۲ هزار و چهارصد و هفتاد و سه تُن شمش فولادی در تاریخ شرکت فولاد خوزستان ثبت شد.
وی افزود: از طرفی بخش احیا با تولید ۳۸۸ هزار و هجده تُن آهن اسفنجی رکورد جدیدی در فروردین ماه به جای گذاشت.
معاون بهرهبرداری فولاد خوزستان تصریح کرد: تولید ماهانه واحد زمزم یک نیز با ۸۸ هزار و صد و هشت تُن، واحد زمزم دو با ۹۲ هزار و سیصد و هفتاد و سه تُن، مجموع واحد زمزم با ۱۸۰ هزار و چهارصد و هشتاد و یک تُن، واحد احیا دو با ۲۰۷ هزار و پانصد و سی و هفت تُن، مدول دو با ۸۱ هزار و صد و سی و چهار تُن در فروردین ماه ۱۴۰۲ شکسته شد.
لندی در ادامه گفت: کاهش توقفات تولید، جذب و آموزش نیروی انسانی کارآمد و برنامهریزی مدون، عوامل موثر در به دست آمدن پیاپی رکوردهای تولید بودند. از نکات قابل توجه به دست آمدن این رکوردها، صفر بودن حوادث فردی است. از سویی رکورد شکنی ۷ واحد تولیدی در یک ماه خود یک دستاورد تاریخی محسوب می شود.
وی تاکید کرد: برنامه تولید سالانه فولاد خوزستان در سال ۱۴۰۲، سه میلیون و هشتصد هزار تُن تولید شمش فولادی در نظر گرفته شده است که دستیابی به رکورد ماهانه در فروردین ماه امسال میتواند، نویدبخش تحقق تولید سالانه باشد.
معاون بهره برداری فولاد خوزستان در ادامه اظهار داشت: سیاست فولاد خوزستان در عرصه تولید، حضور مستمر و تاثیرگذار در بازارهای بینالمللی، تامین نوردکاران داخلی و ارزآوری برای کشور است. از سویی محصولات شرکت فولاد خوزستان صادراتمحور است و برنامه پیشبینی امسال، صادرات دو میلیون تُن با در نظر گرفتن تامین نوردکاران داخلی است. البته رسیدن به تولید برنامهریزی شده سالیانه مستلزم رفع محدودیتهای انرژی (برق و گاز) در طول سال است.
وی از نقش سازنده صنعت فولاد در اقتصاد کشور گفت و افزود: این صنعت پیشتاز ایجاد ارزشافزوده و اشتغالزایی است. در سالهای اخیر و به واسطه در پیش گرفتن اقتصاد بدون نفت، صنعت فولاد در مقایسه با سایر بخشهای مولد اقتصادی به بخشی رهبریکننده در عرصه اقتصاد مبدل شده است. فولاد خوزستان نیز با تولید محصولات صادراتی، نقش موثری در ارزآوری و تولید ناخالص ملی ایفا میکند.
معاون بهره برداری فولاد خوزستان در پایان از حمایت های مدیرعامل و اعضای هیات مدیره و همچنین تلاش و همت شبانه روزی تمامی کارکنان مجموعه فولاد خوزستان در بدست آمدن این دستاورد بزرگ تقدیر و تشکر نمود.
مدیر امور مهندسی شرکت توسعه آهن و فولاد گل گهر گفت: شرکت توسعه آهن نقشآفرین مؤثری در صنعت فولاد کشور به حساب میآید، اگرچه این شرکت در حال حاضر تنها در تولید آهناسفنجی فعالیت دارد، اما در نقشه راه استراتژی آن، آرمان تولید ۶ میلیون تن آهناسفنجی، ۵ میلیون تن فولاد، ۳ میلیون تن ورق و ۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تن محصولات نهایی با ارزش افزوده بالا دیده میشود که از نگاه ویژه این شرکت به رویکرد توسعه سبد محصول حکایت دارد.
مهندس رضا روح الامینی تأکید کرد: تردیدی نیست که فعالیت های توسعه محور و ارزشمند این شرکت در زنجیره فولاد، نقش بسزایی در ارتقای جایگاه این شرکت و تسهیل تحقق چشم انداز تعیینشده برای صنعت فولاد کشور در سال ۱۴۰۴ ایفا میکند.
روح الامینی با اشاره به اینکه شرکت توسعه آهن و فولاد گلگهر بزرگترین عرضهکننده آهن اسفنجی در کشور به حساب میآید، خاطرنشان کرد: رویکرد توسعه سبد محصول از اهداف استراتژیک بخش تحقیق و توسعه در شرکت توسعه آهن و فولاد گلگهر محسوب میشود؛ این شرکت گامهای بلندی از جمله پروژه احداث کارخانه مگامدول طوبی میتوان اشاره کرد که با ایجاد ظرفیت تولید یک میلیون و ۸۵۰ هزار تنی این کارخانه، به ظرفیت تولید ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تنی فعلی آهن اسفنجی این شرکت افزوده شود. همچنین پروژه احداث کارخانه فولادسازی در صورت بهرهبرداری، ظرفیت تولیدی بالغ بر سه میلیون تن ارائه خواهد کرد.
مهندس روح الامینی گفت: پروژه فولادسازی با هدف تولید محصولاتی منحصر به فرد و استاندارد که در حال حاضر در کشور تولید نمیشوند در حال انجام است. این پروژه در نوع خود اقدام بسیار خلاقانهای برای این شرکت محسوب میشود که باعث کاهش واردات ورق های یاد شده، جلوگیری از خروج ارز از کشور، اشتغالزایی و حتی ارزآوری برای کشور را فراهم خواهد کرد. مدیر امور مهندسی شرکت توسعه با اشاره به انتخاب شرکت توسعه به عنوان شرکت برگزیده و پیشرو در توسعه فناوری در سال ۱۴۰۱ اذعان داشت: تولید محصولات باکیفیت، بخشی از اهداف استراتژیک و ارزشهای شرکت توسعه آهن و فولاد گلگهر را تشکیل میدهد.