تایید حسابرس و افزایش سرمایه های “تپمپی”، “ولقمان” و “کحافظ”
به گزارش بورس امروز؛ افزایش سرمایه شرکت های کاشی و سرامیک حافظ، سرمایه گذاری لقمان و گروه صنایع پمپ سازی ایران توسط حسابرس و بازرس قانونی تایید گردید. افزایش سرمایه ۳۰ درصدی “کحافظ” پیشنهاد هیئت مدیره شرکت کاشی و سرامیک حافظ در ۲۲ دی ۱۴۰۱ مبنی بر افزایش سرمایه ۳۰ درصدی این شرکت با موافقت […]
به گزارش بورس امروز؛ افزایش سرمایه شرکت های کاشی و سرامیک حافظ، سرمایه گذاری لقمان و گروه صنایع پمپ سازی ایران توسط حسابرس و بازرس قانونی تایید گردید.
- افزایش سرمایه ۳۰ درصدی “کحافظ”
پیشنهاد هیئت مدیره شرکت کاشی و سرامیک حافظ در ۲۲ دی ۱۴۰۱ مبنی بر افزایش سرمایه ۳۰ درصدی این شرکت با موافقت حسابرس و بازرس قانونی همراه گردید.
با افزایش سرمایه شرکت کاشی و سرامیک حافظ، سرمایه این شرکت از ۵ میلیارد و ۱۴۱ میلیون و ۲۳۴ هزار ریال به ۶ میلیارد و ۷۰۶ میلیون و ۶۲ هزار ریال افزایش خواهد یافت.
افزایش سرمایه “کحافظ” از محل سود انباشته و به منظور اصلاح ساختار مالی این شرکت انجام خواهد شد.
- افزایش سرمایه ۵۰۰ درصدی “ولقمان”
پیشنهاد هیئت مدیره شرکت سرمایه گذاری لقمان در ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ در خصوص افزایش سرمایه ۵۰۰ درصدی این شرکت با موافقت حسابرس و بازرس قانونی همراه شد.
با انجام افزایش سرمایه “ولقمان” سرمایه این شرکت از ۹۰۵ میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال به ۵ هزار و ۴۳۰ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال افزایش می یابد.
افزایش سرمایه شرکت سرمایه گذاری لقمان از محل مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی و سود انباشته انجام خواهد گرفت.
هیئت مدیره شرکت سرمایه گذاری لقمان، پیشنهاد افزایش سرمایه این شرکت را به منظور استفاده از فرصت های سرمایه گذاری در چارچوب اساسنامه و مقررات موضوعه و تحقق برنامه های توسعه ای و تقویت ساختار مالی و عملکردی شرکت ارائه دادند.
- افزایش سرمایه ۱۰۰ درصدی “تپمپی”
هیئت مدیره شرکت گروه صنایع پمپ سازی ایران در ۲۸ دی ۱۴۰۱ پیشنهاد افزایش سرمایه ۱۰۰ درصدی خود را ارائه دادند.
حسابرس و بازرس قانونی با افزایش سرمایه این شرکت از محل سود انباشته موافقت نمود.
با انجام افزایش سرمایه گروه صنعتی پمپ سازی ایران سرمایه این شرکت از یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال به ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال افزایش خواهد یافت.
افزایش سرمایه “تپمپی” به منظور اصلاح ساختار مالی، مشارکت و تامین منابع مالی جهت افزایش سرمایه شرکت های سرمایه پذیر، جبران مخارج مربوط به تحصیل سرمایه گذاری های جدید و جبران مخارج مربوط به سرمایه گذاری های انجام شده در سنوات گذشته می باشد.