افزایش ۱۰۲ درصدی فروش ماهانه شرکت ویتانا با طرح توسعه کاسپین
به گزارش خبرنگار بورس امروز، صحرایی رئیس هیات مدیره شرکت ویتانا عنوان کرذ:شرکت ویتانا اولین تولیدکننده بیسکوییت به صورت صنعتی در ایرانی است که حدود ۶۶ سال قبل در تهران تاسیس شد. این شرکت توسط فردی اندیشمند بنیان گذاشته شد که در حال حاضر هم در قید حیات هستند و جزو سهانداران بزرگ شرکت هستند. […]
به گزارش خبرنگار بورس امروز، صحرایی رئیس هیات مدیره شرکت ویتانا عنوان کرذ:شرکت ویتانا اولین تولیدکننده بیسکوییت به صورت صنعتی در ایرانی است که حدود ۶۶ سال قبل در تهران تاسیس شد. این شرکت توسط فردی اندیشمند بنیان گذاشته شد که در حال حاضر هم در قید حیات هستند و جزو سهانداران بزرگ شرکت هستند.
شرکت ویتانا در مدت حیات خودش فراز و نشیبهای بسیاری طی کرده است. بعد از انقلاب شرکت وینتانا تحت پوشش سازمان صنایع ملی قرار گرفت. طی سال های ۸۵ و ۸۶ در آستانه تعطیلی قرار گرفت و از بورس اخراج شد. اوایل سال ۸۷ این شرکت خصوصی شد و توسط بنیاد ۱۵ خرداد عرضه شد که توسط اقای فخرالدینی و شرکای دیگر ایشان خریداری شد.
سهامداران فعلی زحمات بسیاری متحمل شدند تا در نقطه خوبی قرار بگیرند. از آنجایی که سهامداران تمرکز خوبی روی این شرکت داشتند این شرکت را به شکوفایی رساندند.
معاون رئیس جمهور اظهار کردند که شرکت ویتانا یعنی بیسکوییت و بیسکوییت هم یعنی مادر.ویتانا در مسیر استفاده از بهترین تکنولوژیهای دنیا قرار گرفته است. این شرکت در شهرک صنعتی کاسپین طرح توسعه خود را دنبال میکند.اولین باور که در ویتانا نهادینه شده باور عمیق به یفیت و ارتقای مستمر آن است. اصول اولیه شرکت ویتانا در برنامههای آینده توجه به ارتقای کیفی است.دومین باور ویتانا استفاده از نیروهای جوان و با انگیزه است.سومین موردی که ویتانا به آن عمل میکند بحث شفافیت و اجرای قوانین بنیادی کشور است. مدیریت ویتانا بر مبنای هدف توسعه مستمر است. بنابراین ما در اینده هم توسعه ما ایستا نخواهد بود و همواره ادامه دار خواهد بود.
بحث دیگری که ویتانا در پی ان است ارتقای صنعت بیسکوییت و شکلات در ایران است.نکته دیگر این است که سهامداران ما همگی در این رشته فعال هستند.
بحث اصلی دیگر کرامت انسانی در ویتانا است. در ویتانا سهامداران و مشتریان نقش ولی نعمت را دارند.ما عمیقا اعتقاد داریم که وقتی در بازار سرمایه هستیم سطح اعتماد را بالا ببریم. بنا داریم اطلاعات ما سریع و شفاف در معرض همگان قرار دهیم.بنا داریم که اطلاعات و فعالیتهای شرکت را بزرگنمایی نکنیم و اطلاعات رویایی و غیرواقعی به مردم ندهیم.ما می خواهیم که سهامداران جز به اطلاعات دسترسی داشته باشند و همواره بتوانند با مدیران در ارتباط باشند.
محمدرضا فخرالدینی مدیرعامل شرکت ویتانا در ادامه اضافه کرد:من از سال ۷۴ در صنعت شیرینی و شکلات فعال شدم. ابتدا یک شیرینی شکلات و تافی داشتم. کارخانه آدامس و بیسکوئیت داشتم. سال ۸۶ شرکت ویتانا را خریداری کردم. سال ۹۴ طرح توسعه کاسپینشروع شد. کارخانه بیسکوییت، ویفر و… و همچنین غذای کودک را در دست توسعه داریم. این طرح برای تولید ۲۵۰ تن اماده خواهد شد. تا اواخر سال بیش از ۹۰ تن تولید خواهیم داشت. کارخانه ویفر نیز تا شهریور افتتاح خواهد شد.
کارخانه شکلات برای سال ۲۰۲۰ به بهره بردای میرسد.کارخانه غذای کودک نیز با یکشرکت بین المللی قرار است به بهرهبرداری برسانیم. البته به دلیل تحریمها مشکلاتی به وجود آمده است.از دی ماه سال گذشته کارخانه بیسکوییت وارد مدار تولید شده است. اگر به گزارشهای ماهانه دقت کنید ما ۱۰۲ درصد افزایش فروش داشتیم.کارخانه ویفر هنوز وارد تولید نشده در صورتی که به بهرهبردای برسد سود افزایش پیدا میکند.
در چند سال گذشته به دلیل مشکلات تولید تنها ۲ تا ۳ درصد محصولاتمان صادر میشد. به دلیل قدیمی بودن تکنولوژی تولید در تهران بوده است. اما با توسعه کاسپین اینمشکل حل خواهد شد و ما به لحاظ تکنولوژی از رقبای داخلی برتر هستیم.۲ پارت بیسکوییت مادر را به بازار بزرگی مانند چین صادرات کردهایم. بازار کانادا، عمان و عراق و تاجیکستان را داریم. روی بازار روسیه هم فعال خواهیم شد.
متوسط قیمت محصولات ویتانا ۵۲ درصد رشد داشته است. مثلا بیسکوییت مادر از ۱۲۰۰ تومان به ۱۸۰۰ تومان افزایش پیدا کرده است. اما شکلاتیها رشد قیمتی بیشتری داشتهاند. اما محصولات آردی رشد قیمت کمتری داشته است. قیمت آرد امسال به ۲۴۰۰ تومان رسیده است.
کارخانه تهران به کاسپین منتقل میشود. چرا که تکنولوژی مورد استفاده در تهران متعلق به دهه ۶۰ میلادی است. کارخانه کاسپین به روزترین کارخانه تولید بیسکوییت در ایران و جزو بهترینها در جهان است.
کیک و بیسکوییت جزو تنقلات نیست و جزو کالای اساسی است. ما با سازمان امور مالیاتی در حال مذاکره هستیم تا بیسکوییت و کیک مالیات بر ارزش افزوده نداشته باشند چرا که این دو کالا جزو کالاهای اساسی است.