درجلسه غیرعلنی شورای شهر چه گذشت؟/ برنامه جدید برای اداره پایتخت
به گزارش بورس امروز، اعضای شورای شهر تهران در دو نوبت صبح و بعد از ظهر برنامه ۴ ساله چهارم را درجلسه ای غیرعلنی بدون حضور رسانه ها بررسی کردند . قرار است هفته به زودی این برنامه در صحن رای گیری و نهایی شود . ناصرامانی درگفت و گو با اکو ایران درخصوص جزییات این جلسه […]
به گزارش بورس امروز، اعضای شورای شهر تهران در دو نوبت صبح و بعد از ظهر برنامه ۴ ساله چهارم را درجلسه ای غیرعلنی بدون حضور رسانه ها بررسی کردند . قرار است هفته به زودی این برنامه در صحن رای گیری و نهایی شود .
ناصرامانی درگفت و گو با اکو ایران درخصوص جزییات این جلسه می گوید :در دو نوبت صبح و بعد از ظهر برنامه چهارم شهر تهران مورد بررسی قرار گرفت این برنامه مسئله محور است واهداف اساسی و کلیدی مبنای کار قرار گرفته حمل و نقل ، آلودگی هوا ، بافت فرسوده ، هوشمند سازی و آسیب های اجتماعی محورهای اصلی برنامه هستند .
وی ادامه می دهد: بعد از بررسی برنامه پیشنهادی شهرداری ، تغییرات اساسی در آن ایجاد شد و قرار شد مطالب بیان شده در جلسه برنامه ویرایش و در صحن شورای شهر مورد بررسی قرار گیرد .
امانی با اشاره به این که درحوزه حمل و نقل ، توسعه مترو ، نوسازی ناوگان اتوبوسرانی مورد توجه قرار گرفته می گوید :کاهش آلاینده های ناشی از منابع متحرک و ثابت ،توسعه فضای سبز ، توجه به معاینه فنی ،برخی از احکام برنامه ۴ ساله چهارم است . افزایش فضای سبز پیرامونی تهران ، ایجاد بوستان در مناطقی که فاقد بوستان هستند هم برخی از برنامه های پیش بینی شده است .
به گفته این عضو شورای شهر تهران در افق برنامه ۴ ساله تهران باید ۷ هزار و ۵۰۰ اتوبوس داشته باشد که ۲ هزار و ۳۰۰ دستگاه اتوبوس باید توسط دولت تامین شود . همچنین ۶۳۰ واگن تامین شود و نوسازی ۳۰ هزار تاکسی هم در دستور کار است که در این حوزه ورود ۲۰ هزار ون مورد تاکید است .
وی درخصوص برنامه های شهردار تهران در حوزه مسکن سازی نیز توضیح می دهد:قراربراین شد که اقدامات شهرداری در حوزه مسکن سازی در بافت فرسوده متمرکز شود و اگر قرار است مسکنی تولید شود برای بازآفرینی بافت فرسوده باشد و محلاتی مانند ده ونک ،فرحزاد،اسلام آباد تعیین تکلیف وروند نوسازی آنها روشن شود .
امانی بخش هوشمند سازی برنامه ۴ ساله چهارم را یکی از بهترین بخش های برنامه ۴ ساله توصیف کرد که اگر به درستی این احکام اجرایی شود تهران به شهری هوشمند و الکترونیک تبدیل می شود . در حوزه اجتماعی تمرکز بر آسیب های اجتماعی است که برتوسعه فعالیت های قرارگاه اجتماعی تاکید شد و ساماندهی معتادان متجاهر،حرفه آموزی به کودکان کار و توانمندسازی زنان بی سرپرست و بد سرپرست مورد توجه قرار گرفت . همچنین ساماندهی فضاهای بی دفاع شهری و پلاک قرمز که هر سال ۵ نقطه در شهر تهران ساماندهی شود مورد توجه قرار گرفت . همچنین راه اندازی رصد و پایش آسیب های اجتماعی در مرکز رصد خانه فعلی که شهرداری در اختیار دارد .
قرار بر این شد که منابع مالی جداول میزان سنجی و رصد برنامه هم به شورا ارائه شود. تلاش کردیم حداقل احکام را داشته باشیم و حدود به ۱۳۴ حکم رسیده ایم که ۱۰ تا ۱۵ تبصره هم دارند . برنامه قبلی ۲۸۰ حکم و ۹۵ ماده داشت که با تاکید بر مسئله محوری بسیاری از احکام را کاهش دادیم .