ساخت نیروگاه خورشیدی در فولاد مبارکه
مهدی کویتی معاون مالی شرکت فولاد مبارکه اصفهان در گفت و گو با خبرنگار بورس امروز با بیان برنامه های این شرکت فولادی گفت:به دلیل محدودیت های انرژی در زمستان، احداث یک نیروگاه سیکل ترکیبی را در راس کار این شرکت قرار کرفته است. وی افزود: این نیروگاه سیکل ترکیبی در حال حاضر بیش از […]
مهدی کویتی معاون مالی شرکت فولاد مبارکه اصفهان در گفت و گو با خبرنگار بورس امروز با بیان برنامه های این شرکت فولادی گفت:به دلیل محدودیت های انرژی در زمستان، احداث یک نیروگاه سیکل ترکیبی را در راس کار این شرکت قرار کرفته است.
وی افزود: این نیروگاه سیکل ترکیبی در حال حاضر بیش از ۶۵ درصد پیشرفت داشته است و تا سال آینده نیز وارد مدار خواهد شد و قطعا مشکلات برق را حل خواهد کرد.
وی ادامه داد: در حوزه نیروگاه خورشیدی نیز سرمایه گذاریهایی صورت گرفته است و پنل های خورشیدی نیز در دست خرید است تا وارد مدار شوند.
کویتی تصریح کرد: برای کاهش مصرف در بخش گازی نیز سرمایه گذاری و برنامه ریزیهایی انجام شده است که در صورت قطعی شدن در این بخش نیز صرفه جویی قابل توجهی خواهیم داشت.
وی در پاسخ به این سوال که آیا فولاد مبارکه برنامه ای برای افزایش سرمایه گذاری های خود در بخش نیروگاهی و گازی دارد گفت:در بخش نیروگاه سیکل ترکیبی حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری صورت گرفته است و در بحث نیروگاه خورشیدی نیز در حال حاضر ۴۰۰ میلیون دلار است سرمایه گذاری صورت گرفته است که در چند مرحله پرداخت خواهد شد.
وی در خصوص زمان بهره برداری نیروگاه سیکل ترکیبی ادامه داد: فاز اول نیروگاه سیکل ترکیبی قبل از تابستان به بهره برداری خواهد رسید .
وی همچنین با اشاره به تلاش شرکت برای تامین پایدار کنسانتره، سنگ آهن و گندله تصریح کرد: شرکت در حوزه معدن ورود کرده است و دربخش اکتشاف واستخراج از معادن سرمایه گذاری داشته است.
کویتی افزود: تا به حال بیش از چندین مادهی معدنی نیز اکتشاف شده و شرکت درصدد است که ماشین الات معدنی برای استخراج را خریداری کند وهمچنین سرمایه گذاری هایی صورت گرفته است که در تامین پایدار سنگ آهن نیز مشکلی به وجود نیاید.
معاون مالی شرکت فولاد مبارکه اصفهان در پاسخ به این سوال که آیا امکان افزایش ظرفیت تولید برای تامین گندله در شرکت فولاد سنگان خراسان وجود دارد گفت:شرکت فولاد سنگان ۵ میلیون تن ظرفیت تولیدی دارد و به دلیل کسری سنگ آهن حدود ۲۷۰۰ هزار تن در سال را تولید میکند به عبارتی میزان تولید این مجموعه زیر ظرفیت اسمی است.
وی ادامه داد: با توجه به بهره برداری هایی که از سمت معادن صورت میگیرد اگر که کنسانتره تولید شود امید است که در آینده به ظرفیت اسمی خود نیز برسد.
وی افزود: این شرکت امکان تولید ۵ میلیون تن گندله را دارد و مشکل در حال حاضرمیزان ورودی به این مجموعه است.
کویتی با اشاره به برنامه شرکت برای سرمایه گذاری های جدید در بخش معدن گفت: در حال حاضر معادن جدیدی کشف شده که در شرف اخذ مجوز برای آنان هستیم. این پروژه در حال حاضر در فاز مقدماتی است.