سه محور فعالیت های زیست محیطی فولاد مبارکه
به گزارش بورس امروز، فولاد مبارکه الگوی کاهش مصرف آب در دنیا و صنعتی پاک شناخته می شود.محصولات فولادی ازجمله معدود صنایعی هستند که صد درصد قابلیت بازیافت دارند. چنانچه امروزه صنعت فولاد را صنعتی آلاینده بدانیم بی انصافی است و بدون توجه به پیشرفت تکنولوژی و به خدمت گرفتن تکنولوژی های نوین دوستدار محیط […]
به گزارش بورس امروز، فولاد مبارکه الگوی کاهش مصرف آب در دنیا و صنعتی پاک شناخته می شود.محصولات فولادی ازجمله معدود صنایعی هستند که صد درصد قابلیت بازیافت دارند.
چنانچه امروزه صنعت فولاد را صنعتی آلاینده بدانیم بی انصافی است و بدون توجه به پیشرفت تکنولوژی و به خدمت گرفتن تکنولوژی های نوین دوستدار محیط زیست توسط صنایع فولادی است.
فولاد مبارکه در حوزۀ محیط زیست بر سه محور ۱) صرفهجویی در مصارف انرژی، ۲) جمعآوری، تصفیه و بازچرخانی پسابهای شهری در صنعت فولاد و ۳)کاهش تولید ضایعات و حرکت به سمت پسماند صفر متمرکز شده است.
طرح های جامعی در خصوص بازچرخانی و استفاده مجدد از پساب ها و کاهش برداشت آب خام از رودخانه داریم.اکنون فولاد مبارکه الگوی کاهش مصرف آب در دنیا شناخته شده و مورد تقدیر GIR و EFQM اروپا قرار گرفته است.
نظام مدیریت زیست محیطی در فولاد مبارکه بر مبنای استاندارد ISO14000 و متناسب با آخرین ویرایش ها در حال بروز رسانی هستیم.فرآیند تولیدات فولاد مبارکه، یک فرآیند پایدار و متوازن با حفظ محیط زیست است.
تقدیر وزیر نیرو از مدیریت آب فولاد مبارکه
رضا اردکانیان وزیر نیرو با اعلام این مطلب در مراسم بهرهبرداری از شبکه جمع آوری و انتقال پساب شهرستان مبارکه با اعلام این مطلب گفت: ایران در منطقه خشک و نیمه خشک قرار گرفته و از این رو استفاده از پسابهای شهری بهعنوان یک منبع پایدار میتواند در تولید اقتصادی و پایداری گردش چرخ تولید یکی از بهترین راهکار باشد.
مدیرعامل فولاد مبارکه نیز در این مراسم گفت: میزان برداشت آب فولاد مبارکه از حوضه زایندهرود در سال ۱۳۸۰ با تولید ۳میلیون تن فولاد ۱۷ میلیون مترمکعب در سال بوده این در حالی است که امروز با همان میزان برداشت آب، تولید شرکت به بیش از ۲/ ۶ میلیون تن فولاد در سال افزایش یافته است.
به گزارش روابط عمومی فولادمبارکه، حمید رضا عظیمیان با بیان اینکه در راستای استفاده بهینه از منابع آبی و برای کاهش حداکثری برداشت آب از حوضه زاینده رود در فولاد مبارکه پروژههای متعددی تعریف و اجرا شده است، افزود: بهطور مشخص هزینه پروژه انتقال آب تصفیه خانه مبارکه به شرکت فولاد مبارکه حدود ۸۶۰ میلیارد ریال بوده و بهطور کلی تاکنون ۲۲۰ میلیارد تومان از سوی فولاد مبارکه برای احداث شبکههای جمع آوری و تصفیه پساب شهری و خطوط انتقال آب هزینه شده است.
مدیرعامل فولاد مبارکه تصریح کرد: جلوگیری از وارد شدن پساب شهری به زایندهرود و محیط زیست یکی دیگر از اهداف سرمایهگذاری فولاد مبارکه در این پروژه ملی بوده است.
استاندار اصفهان نیز در این مراسم تصریح کرد: فولاد مبارکه با جمع آوری و تصفیه و بازچرخانی پسابهای شهری در خطوط تولید خود در راستای توسعه پایدار گام موفقی برداشته است. به گفته وی چنانچه بخواهیم در تمامی بخشهای کشور به توسعه پایدار دست یابیم نباید صرفا منتظر کمک دولت باشیم.
عباس رضایی ضمن قدردانی از اقدامات فولاد مبارکه گفت: این ظرفیت در فولاد مبارکه وجود دارد که استفاده از انرژی خورشیدی به زودی در این شرکت نهادینه شود.
منبع:
روابط عمومی شرکت فولاد مبارکه اصفهان