هدف گذاری تحقق تولید ۲ میلیون تنی “بوعلی”در سال جاری
به گزارش بورس امروز؛ سید محمد احمدزاده مدیرعامل و نائب رئیس هیئت مدیره شرکت پتروشیمی بوعلی سینا در نشست تحلیل عملکرد مجتمع با فعالان بازار سرمایه، هدف شرکت را رسیدن به تولید ۲ میلیون تن محصول عنوان کرد و گفت: ظرفیت تولید مجتمع در یکسال ۱۷۰۰ هزار تن است و با رسیدن به رکورد تولید […]
به گزارش بورس امروز؛ سید محمد احمدزاده مدیرعامل و نائب رئیس هیئت مدیره شرکت پتروشیمی بوعلی سینا در نشست تحلیل عملکرد مجتمع با فعالان بازار سرمایه، هدف شرکت را رسیدن به تولید ۲ میلیون تن محصول عنوان کرد و گفت: ظرفیت تولید مجتمع در یکسال ۱۷۰۰ هزار تن است و با رسیدن به رکورد تولید ۲میلیون تن، حجم تولیدات شرکت به بیش از۲۰درصد ظرفیت اسمی خواهد رسید.
سید محمد احمدزاده اظهار داشت: مارکتینگ صرفا در سود خلاصه نمی شود و زنجیره تامین، حلقه تولید و زنجیره توزیع را نیز باید مدیریت کنیم.
وی افزود: اگر بخواهیم سود شرکت را افزایش دهی باید در بحث خوراک مشکلات را حل کنیم و با تغییر استراتژی خرید در سطح کشور و منطقه، این موضوع را از نقطه ضعف به فرصت و مزیت تبدیل کردیم.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی بوعلی سینا ادامه داد: به دنبال این هستیم که خوراکی را تهیه کنیم که محصولات با ارزش افزوده بالاتر و قیمت بیشتر تولید کنیم و زمانی بنزن از نظرقیمتی بیشترین سودآوری را داشت و در یک برهه زمانی، هیوی اند و سایر محصولات شرایط قیمتی خوبی داشتند که با توجه به قیمت آنها در شرایط مختلف، این چابکی را در شرکت ایجاد کردیم.
به گفته ی احمدزاده؛ مجتمع پتروشیمی بوعلی سینا سال گذشته حدود یک میلیون ۲۰۰ هزار تن خوراک تامین کرده و هیچ مشکلی بابت تامین به وجود نیامده است.
نائب رئیس هیات مدیره شرکت پتروشیمی بوعلی سینا در نشست تحلیل عملکرد مجتمع با فعالان بازار سرمایه، ادامه داد: در حوزه توزیع و فروش بازار های منطقه ای دسترسی خوبی برای فروش داریم، به طوری که اواخر سال ۹۸ در زمان شروع شیوع ویروس کرونا، هوی اند را به مدت ۷ ماه به با ۳ برابر میانگین قیمتی بالاتر به یکی از کشورهای همسایه صادر کردیم.
مدیرعامل پتروشیمی بوعلی سینا در ادامه سخنان خود با اشاره به پروژه های شرکت افزود: پروژه مهم واحد شیرین سازی که ۱۵ سال از آغاز عملیات اجرایی آن گذشته بود را سال گذشته به مرحله راه اندازی رساندیم و در زمان مقتضی از آن بهره لازم را خواهیم برد.
احمدزاده با تشریح جزئیات این پروژه تصریح کرد: این واحد دو کارکرد اساسی برای شرکت داشت، ابتدا اینکه وابستگی ما را به پتروشیمی های دیگر را کاهش داد و از طرفی حدود ۲۰ درصد کمبود تولید را حدود دو میلیون تن ناشی از عدم تامین خوراک از مجتمع های مجاور را جبران کردیم.
وی در ادامه با اشاره به وضعیت تولید مجتمع خاطر نشان کرد: ظرفیت تولید مجتمع یک میلیون و هفتصد هزار تن می باشد و امسال تولید ۲میلیون تن محصول را به عنوان هدف تعیین کرده ایم و با توجه به روند تولید مجتمع که تا ۲۰ درصد ظرفیت اسمی در حال تولید است، پیش بینی تولید ۲ میلیون تن محصول در پایان سال را داریم.
احمدزاده در ادامه نشست تحلیل عملکرد مجتمع با فعالان بازار سرمایه، به دیگر پروژهای در دست اقدام مجتمع اشاره کرد و افزود: راه اندازی واحد تولید پارازایلین، کمی زمانبر بوده، البته قطعا امسال به مرحله بهره برداری می رسد و وارد مدار تولید خواهد شد.
وی همچنین در خصوص افزایش سود احتمالی شرکت گفت: سود شرکت در سه ماه نخست سال جاری ۳۸۰۰ تومان بوده و احتمالا در سه ماهه پایان سال با توجه به بازار سوخت داخلی و بین المللی تعدیل خوبی خواهیم داشت.
- عملکرد بوعلی در ۷ ماهه نخست سال جاری
از موفقیت های شرکت پتروشیمی بوعلی سینا در ۷ ماهه نخست سال ۱۴۰۱، می توان به این موارد اشاره نمود:
- تحقق ۱۲۷ درصدی برنامه های تولید
- افزایش ۵ درصدی تولید در ۷ ماهه نخست سال ۱۴۰۱ نسبت به دوره مشابه در سال ۱۴۰۰
- تحقق ۱۲۸ درصدی برنامه های فروش شرکت
- افزایش ۳۵ درصدی فروش در ۷ ماهه نخست سال ۱۴۰۱ نسبت به دوره مشابه در سال گذشته
- افزایش ۳۸ درصدی صادرات در ۷ ماهه نخست سال جاری نسبت به دوره مشابه در سال گذشته
- ۵ برابر شدن درآمد این شرکت در ۷ ماهه نخست سال ۱۴۰۱ نسبت به دوره مشابه سال ۱۴۰۰
- سودآوری شرکت در یک نگاه
این شرکت پتروشیمی در سال ۱۳۹۷ معادل با ۲۲۰ میلیون تومان سود، در سال ۱۳۹۸، ۷۵۳ میلیارد تومان سود، در سال ۱۳۹۹، ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان و در سال ۱۴۰۰، معادل با ۳ هزار و ۶۵۰ میلیارد تومان سود را ایجاد می کند.
این شرکت که در نیمه نخست سال ۱۴۰۱ موفق به کسب سود ۳هزار و ۷۵۰ میلیارد تومانی گردیده است، موفق گردیده که سود خود را در ۷ ماهه نخست سال ۱۴۰۱ نسبت به دوره مشابه خود در سال گذشته، ۸۵ درصد افزایش دهد.
بوعلی توانسته با ایجاد یک روند صعودی در سوداوری رضایت سهامداران خود را از عملکرد شرکت بدست آورد.