افزایش سرمایه ۱۰۰ درصدی شرکت “تایدواتر”
به گزارش خبرنگار بورس امروز، حسین زارعی مدیرعامل شرکت تایدواتر عنوان کرد: شرکت تایدواتر یک شرکت قدیمی است. شرکتهایی که قبلا دست دولت بودند و بعد در دست شبه دولتیها قرار گرفتند با مشکلات بسیاری اتفاق افتاده است.با ورود بخش خصوصی تغییر نگاه رخ داده و موفقیتهایی به دست میآید. وی افزود: ما یک هدف […]
به گزارش خبرنگار بورس امروز، حسین زارعی مدیرعامل شرکت تایدواتر عنوان کرد: شرکت تایدواتر یک شرکت قدیمی است. شرکتهایی که قبلا دست دولت بودند و بعد در دست شبه دولتیها قرار گرفتند با مشکلات بسیاری اتفاق افتاده است.با ورود بخش خصوصی تغییر نگاه رخ داده و موفقیتهایی به دست میآید.
وی افزود: ما یک هدف داریم و آن هم سوداوری شرکت است. تمام تلاشمان این بوده که این نگاه سودآور در شرکت جا بیفتد.شرکت بیش از ۳ هزار نیرو دارد و نیرو انسانی محور است. سال ۹۶ بیش از ۶۰ میلیارد تومان سود شرکت بوده و در سال ۹۷ بیش از ۱۶۰ میلیارد سود به دست امده و انتظار داریم طی سال جاری این سود افزایش پیدا کند.
زارعی خاطرنشان کرد: حدود ۱۰ سال بیمه و مالیات این شرکت با مشکل مواجه شد و حدود ۵۰ میلیارد تومان در این زمینه بدهی وجود داشت. الان می توانیم بگوییم که مشکل مالیاتی تا سال ۹۶ برطرف شده است.مساله دیگر در خصوص قراردادهای پیمان کاری و استخدام نیرو در این پیمانکاریهای بود. ما این قراردادها را نصف کردیم و از برون سپاری کارها که زیان دهی ایجاد میکرد به درون سپاری رسیدهایم.
مدیرعامل شرکت تایدواتر اظهار داشت:۸۰ درصد محصولات توسط مهندسی معکوس در تاید واتر انجام میشود و ما خرید خارجی را به منظور تعمیر و مسایلی از این قبیل را به ۲۰ درصد کاهش دادهایم.تجهیزات بسیار مناسبی برای واردات و صادرات کالاهای فاسد شدنی انجام شده و یخچالهایی به این منظور مورد استفاده قرار میگیرد.قراردادها در مجموعه ساماندهی شده است. درون سپاری انجام دادهایم و در حوزه کشندهها تماما درون سپاری کردهایم و ۲۰ میلیارد تومان به شرکت برگرداندهایم.
وی در ادامه افزود: شرکت تایدواتر به طور کامل تبدیل به یک هلدینگ شده و هیچ فعالیت اجرایی ندارد و فقط ناظر بر اقدامات شرکتهای زیر مجموعه خود است.کمک کردهایم میزان تحصیلات در اینشرکت افزایش پیدا کند.ما یک شرکت به اسم رهیاب داریم که مغفول مانده بود. اینشرکت دارای انحصاری سرشماره۱۰۰۰ است. اولین شرکت پیامک است. ما این شرکت را فعال کردیم و قراردادهای واسطهای این شرکت را قطع کردیم. قصد داریم ۲۰ درصد از سود کلی شرکت از شرکت رهیاب به دست بیاید. همچنین قصد داریم این شرکت را در سال ۹۹ به بورس عرضه کنیم.
زارعی اشاره کرد: طی سالها این شرکت داراییهای بسیاری دارد. قصد واگذاری این دارایی ها را داریم و احتمالا درآمدهای غیر عملیاتی ما افزایش پیدا کند.بدهیهای ارزی شرکت را تسویه کردیم و به غیر از یک شرکت زیر مجموعه دیگر شرکتی بدهی ارزی ندارد.فصل مجمع ما است و خبر خوشی در اینزمینه داریم. ما افزایش سرمایه ۱۰۰ درصدی داریم که زی چند روز آینده مجمع ما برگزار میشود.
مدیرعامل شرکت تایدواتر افزود: افزایش سرمایه از محل سود سهام سهامداران خواهد بود و پولی از سهامداران دریافت نخواهیم کرد.ما ۱۰ هزار سهام دار خرد داریم که ۸ هزار نفر ان از مجموعه خودمان است و مابقی از طریق بورس خرید کردهاند. ما قصد داشتیم از محل تجدید ارزیابی داراییها افزایش سرمایه انجام دهیم که با توجه به داراییهای بسیاری که ما داریم افزایش سرمایه هنگفتی میشد. اما شورای نگهبان این مورد را تایید نکرد و افزایش سرمایه از این طریق را تنها به شرکتهای مشمول قانون ۱۴۱ محدود کردند. البته قرار است سال آینده قرار است این کار را انجام دهیم و افزایش سرمایه از طریق ارزیابی داراییها را انجام دهیم.سرمایه شرکت ما بسیار پایین و ۱۰۰ میلیارد تومان است.
وی در ادامه گفت: در بندر چابهار به دلیل نبود مجموعه ریلی در این بندر فعال شده است. چرا که مجموعه تایدواتر تعداد بسیار زیادی کشنده دارد.تایدواتر حدود ۸ شناور دارد. تا این زمان هیچ درامدی برای شرکت نداشتند. شرکت جدیدی به نام خلیج فارس تاسیس کردیم تا آن را فعال کنیم. درامد جدیدی در سال ۹۸ از حوزه دریایی برای ما فعال خواهد شد. چرا که درامد در این حوزه به صورت ارزی است. مثلا روزانه حدود ۳ هزار دلار. ضمن اینکه قراردادها به صورت بلند مدت است و درامد ثابتی در این زمینه برای سهامداران ایجاد خواهد شد.
زارعی خاطرنشان کرد: در حوزه وصول مطالبات ما یک کمیته تشکیل دادیم. تاید واتر از بسیار از اشخاص حقیقی و حقوقی طلب کار است. ۵۹ درصد آن را وصول کردیم.در خصوص توقیف شناور ما در کویت باید بگویم یکی از شناورهای ما در اوایل سال گذشته و پیش از خصوصی سازی قراردادی را با یک شرکت کویتی امضا کرده است. این یکی از داراییهای منحصر به فرد مجموعه است. هنگام بازگشت این شناور در آب های بین المللی گاردهای کویتی این شناور را به زور بر میگردانند. تا امروز حتی یک خط از طرف دادگاه یا هر نهادی دیگری به ما داده نشدهاست.
وی در انتها افزود: اخباری که به صورت غیررسمی به ما داده شده این است که شرکت پرچماش را عوض کرده است. تا امروز کویت حتی به ما ویزا نداده است. آخرین خبر غیر رسمی این است که این شناور آشغال در دریا ریخته است.وزارت امور خارجه و سازمان امور بنادر را فعال کردهایم.