بازگشت بهای سنگآهن به کانال ۹۰ دلاری
به گزارش بورس امروز، کمیسیون ملی بهداشت چین بخشی از محدودیتهای قرنطینهای کرونایی در این کشور را کاهش داد از جمله آنکه طول دوران قرنطینه برای مسافران ورودی به این کشور از هفت به پنج روز کاهش یافت، فعالان بازارهای مالی و کالایی این تصمیم را خبری خوش برای بازگشت اقتصاد به مسر رشد ارزیابی […]
به گزارش بورس امروز، کمیسیون ملی بهداشت چین بخشی از محدودیتهای قرنطینهای کرونایی در این کشور را کاهش داد از جمله آنکه طول دوران قرنطینه برای مسافران ورودی به این کشور از هفت به پنج روز کاهش یافت، فعالان بازارهای مالی و کالایی این تصمیم را خبری خوش برای بازگشت اقتصاد به مسر رشد ارزیابی کردند.
ظرف روز جمعه ۱۱ نوامبر سنگآهن دریایی آسیا به کانال قیمتی ۹۰ دلاری صعود کرد و پلتس هر تن از این محصول عیار ۶۲ درصد را با رشد روزانه ۴.۱ دلاری برابر ۹۲ دلار و ۲۵ سنت ارزیابی کرد. فولادسازان چینی این احتمال را میدهند که کاهش محدودیت کرونایی باعث رشد تقاضا برای محصولات فولادی در چین و بهتبع آن رشد قیمت در این بازار شده و به این ترتیب آنها پس از مدتها وارد دوره سوددهی شوند. آغاز دور جدید افت بهای زغالسنگ متالورژیک فاکتور دیگری بود که ظرف روز پایانی هفته از بهبود بهای سنگآهن حمایت کرد.
راند جدید کاهش بهای زغال
بهای زغال متالورژیک آسیا، فوب استرالیا تنها ظرف روز جمعه ۱۱ نوامبر کاهشی ۱۳ دلاری را به ثبت رساند و تا کف کانال قیمتی ۳۰۰ دلاری عقب نشست. پلتس تضعیف تقاضا برای این محصول از سوی خریداران با توجه به افت حاشیه سود فولادسازی را عامل این عقبگرد محسوس قیمتی عنوان کرد. یک تاجر بینالمللی نیز به عرضه کافی زغال به بازار در عین نبود تقاضا برای خرید اشاره کرد و این موضوع را دلیل سقوط نرخ محسوس زغال دانست.
راند جدید کاهش بهای زغال تحویل چین نیز از اواسط هفته گذشته شروع شد و این محصول کانال ۳۰۰ دلاری را از دست داد. به این ترتیب در روز ۱۱ نوامبر، پلتس پریمیوم زغال ککشو تحویل بنادر چین را برابر ۲۹۸ دلار بهازای هر تن ارزیابی کرد. با این وجود اعلام کاهش محدودیت کرونایی در چین میتواند از بازگشت مثبت بهای زغال تحویل چین در روزهای آینده حمایت کند.
قراضه وارداتی به ترکیه، پس از مدتها مقاومت فروشندگان این محصول، ظرف روزهای پایانی هفته منتهی به ۱۱ نوامبر، کانال قیمتی ۳۵۰ و در ادامه ۳۴۰ دلاری را از دست داد و پلتس بهای این محصول تحویل این کشور را در روز جمعه ۱۱ نوامبر برابر ۳۳۹ دلار بهازای هر تن ارزیابی کرد.
بر اساس گزارشی از اکو ایران، برخی فروشندگان قراضه با استناد به وضعیت بازار محصولات فولادی، امید چندانی برای بهبود قیمتی محصولات خود در کوتاهمدت ندارند. یکی از بازیافتکنندگان اروپایی قراضه فولادی به هزینه بالای جمعآوری و انتقال قراضه اشاره کرد و معتقد بود در صورت تثبیت نرخ در این سطوح تا پایان سال از کار دست خواهند کشید. در این شرایط تقاضا برای قراضه فولادی از سوی خریداران هندی و بنگلادشی نیز محدود بوده و این موضوع از افت بهای قراضه وارداتی به ترکیه حمایت کرده است.