جنگ نفت کش ها
رضا اسماعیل زاده کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با خبرنگار بورس امروز عنوان کرد:دومین سکانس از حمله به نفت کش ها در دو سمت حساس ترین و پر رفت و آمد ترین تنگه نفتی دنیا آن هم در طول یک ماه بار دیگر توجه رسانه ها و معامله گران نفت را به سمت خود جلب […]
رضا اسماعیل زاده کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با خبرنگار بورس امروز عنوان کرد:دومین سکانس از حمله به نفت کش ها در دو سمت حساس ترین و پر رفت و آمد ترین تنگه نفتی دنیا آن هم در طول یک ماه بار دیگر توجه رسانه ها و معامله گران نفت را به سمت خود جلب کرده و باعث ثبت نتایج جالبی بر روی تابلوی معاملاتی بازار نفت شد.
وی افزود: بلافاصله پس از حملات روز پنج شنبه در دریای عمان و ترس از تشدید ریسک حمل نفت، هر دو شاخص نفتی برنت دریای شمال و وست تگزاس اینترمدی ایت افزایش یافتند. اگر چه سمت دیگر این ماجرا، مسئله تقاضای ضعیف جهانی برای نفت است.
کارشناس بازار سرمایه خاطرنشان کرد: با وجود افزایش مداوم دو روزه، شاخص وست تگزاس اینترمدی ایت و برنت دریای شمال به ترتیب شاهد ریزش ۳ و ۲ درصدی در انتهای هفته بودند. عدم تداوم افزایش قیمت نفت و میل به کاهش با وجود تهدیدات بالقوه برای نفت کش ها می تواند دلایل متفاوتی داشته باشد که از آن جمله می توان به تداوم جنگ تجاری بین ایالات متحده و چین و در نتیجه تضعیف تقاضای بزرگ ترین مصرف کننده نفت جهان اشاره کرد.
وی در ادامه اضافه کرد: می توان این موضوع را به سادگی تفسیر کرد. وقتی تقاضایی برای مصرف وجود نداشته باشد، حتی وحشتناک ترین اتفاق ها در سمت عرضه نمی تواند شما را برای خرید نفت بیشتر قانع کرده و محرک جدی برای افزایش قیمتی نفت باشد.
اسماعیل زاده در انتها اشاره کرد: آمار هفتگی موسسه نفت ایالات متحده در مورد میزان عرضه این کشور در روز ۱۸ ژوئن، آمار هفتگی اداره اطلاعات انرژی ایالات متحده در مورد میزان ذخایر نفت این کشور در روز ۱۹ ژوئن و همچنین آمار هفتگی موسسه بیکر هیوز از تعداد چاه های فعال در روز جمعه از جمله آمار های کلیدی هستند که این هفته نیز طبق معمول به بازار ارائه خواهند شد.