کاهش ذخایر آبی تهران با افزایش دما و کاهش بارندگی
به گزارش بورس امروز؛ تهرانیها روزانه معادل ۴۸ میلیون و ۶۶۶ هزار بطری آب معدنی ۱.۵ لیتری بیشتری از پارسال آب مصرف میکنند؛ یعنی مصرف روزانه آب استان تهران، حدود ۷۳ میلیون لیتر افزایش را نسبت به سال قبل، تجربه میکند. آقای مجدی زاده معاون بهره برداری شرکت تامین و تصفیه آب و فاضلاب استان […]
به گزارش بورس امروز؛ تهرانیها روزانه معادل ۴۸ میلیون و ۶۶۶ هزار بطری آب معدنی ۱.۵ لیتری بیشتری از پارسال آب مصرف میکنند؛ یعنی مصرف روزانه آب استان تهران، حدود ۷۳ میلیون لیتر افزایش را نسبت به سال قبل، تجربه میکند.
آقای مجدی زاده معاون بهره برداری شرکت تامین و تصفیه آب و فاضلاب استان تهران میگوید: بخشی از این افزایش مصرف، به علت گرمای هواست که نسبت به سال گذشته، حدود ۳ درجه گرمتر بوده است.
این افزایش مصرف آب در کنار کاهش بارندگی ها، تهران را با تنش آبی مواجه کرده است. آقای براتی مشاور مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران در این باره گفت: تغییر اقلیم همانطور که بسیاری از نقاط جهان را متاثر کرده، بر کشور ما و به ویژه شهر تهران و استان تهران نیز اثر گذاشته و منجر به کاهش ۴۰۰ هزار مترمکعبی ذخایر آبی قابل استفاده در استان تهران شده است.
مصاحبههای میدانی خبرنگار خبرگزاری صداوسیما با مردم نیز، نشان میدهد که هم توصیههایی مانند باز نگذاشتن شیر آب در هنگام مسواک زدن یا کاهش فشار شیر آب در هنگام استحمام یا استفاده از شیرهای سنسوری، برای مدیریت مصرف آب دارند و هم، از وزارت نیرو برای برخورد با مشترکان بدمصرف، مطالبه میکنند.
برخی از مردم میگویند، وزارت نیرو باید آب مشترکان پرمصرف را قطع کند یا آب بهای پرداختی آنها را افزایش دهد یا این که یارانه آب آنها را قطع کند، تا کمبود آب را احساس کنند.
البته وزارت نیرو بعد از صدور چند مرحله اخطار، آب مشترکان با مصرف بیش از ۱۴ مترمکعب در ماه را که بدمصرف محسوب میشوند، قطع میکند، اما اعلام کرده که تامین آب پایدار، وابسته به همکاری مردم است.