دپوی ۱۸ میلیون تن گندله سنگ آهن در ایران
به گزارش بورس امروز؛ وی افزود: یکی از مهمترین عوامل این کاهش فروش گندله، کاهش تولید آهن اسفنجی است. بسیاری از واحدهای احیای مستقیم کشور در تامین انرژی خود با مشکلاتی مواجه شدهاند و این امر تقاضا برای خرید گندله در کشور را کاهش داده است. علاوهبراین، در سطح بینالمللی نیز کاهش تقاضا برای گندله […]
به گزارش بورس امروز؛ وی افزود: یکی از مهمترین عوامل این کاهش فروش گندله، کاهش تولید آهن اسفنجی است. بسیاری از واحدهای احیای مستقیم کشور در تامین انرژی خود با مشکلاتی مواجه شدهاند و این امر تقاضا برای خرید گندله در کشور را کاهش داده است. علاوهبراین، در سطح بینالمللی نیز کاهش تقاضا برای گندله عاملی برای کاهش فروش گندله سنگآهن تلقی میشود.
کلانتری ادامه : شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور به منظور گذر از بحران کاهش فروش و دپوی محصولات خود، با ایجاد تغییراتی در استراتژی بازاریابی و فروش، توانسته است اقدامات لازم برای عرضه محصولات خود در بورس کالا و شناسایی مشتری و مصرفکننده نهایی را انجام دهد تا محصولات این شرکت بدون مشکل به فروش برسند.
وی با اشاره به مشکل تامین برق برای حوزه معادن اظهار کرد: اگرچه شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور در نخستین حلقههای زنجیره قرار دارد و چالشهای حوزه انرژی به خصوص برق نسبت به سایر حلقههای زنجیره تاثیر کمتری بر فعالیت این شرکت میگذارند، با خرید دیزل ژنراتورها، مشکلات قطعی برق را مرتفع ساخته است و هماکنون با چالش تامین برق مواجه نیست.
وی افزود: در برنامه سال جاری این شرکت ۶۰ هزار متر عملیات حفاری اکتشافی در سه معدن در دستور کار قرار دارد. نتایج اولیه حفاریهای اکتشافی در معادن جدید از ذخایر سنگآهن باارزش جدیدی حکایت دارند و پیشبینی میشود که این معادن ذخایر قطعی فعلی شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور را که حدود ۵۲ میلیون تن برآورد میشود، تا چندین برابر افزایش دهند. گفتنی است که این شرکت در نظر دارد تا سال ۱۴۰۳ در این معادن، بیش از ۱۳۰ هزار متر عملیات حفاری اکتشافی انجام دهد.
کلانتری در خصوص ذخایر جدید و بهرهبرداری از آنها گفت: این امر مستلزم برخورداری از ظرفیت مناسب تولید کنسانتره و گندله است، در شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور طرحهای توسعهای جدیدی برای افزایش ظرفیت تولید تعریف شده است که این امر در راستای خلق ارزش برای این شرکت نیز قرار دارد.
وی از احداث پروژهی یک میلیون تنی کنسانتره کردستان خبر داد و گفت: در حال حاضر، این پروژه ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و به منظور احداث این واحد، هماکنون اقدامات اولیه اعم از انتخاب زمین و ایجاد زیرساختهای لازم انجام شده است. پیشبینی میشود که پس از برگزاری مناقصه در سال جاری و انتخاب پیمانکار، ظرف دو سال آینده، پروژه مذکور به بهرهبرداری برسد.
مدیرعامل شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور گفت: در احداث و بهرهبرداری از پروژههای معدنی و صنعتی، برخی از تجهیزات لازم از درگاههای وارداتی تامین میشوند و با وجود اینکه کشور در این حوزه با چالشهای فراوانی مواجه است، شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور توانسته است برای واردات تجهیزات واحد کنسانترهسازی کردستان اقدام کند.