سیاست ها و استراتژی های گروه مالی ملت تغییر می کند
هیأت مدیره شرکت گروه مالی ملت به عنوان زیرمجموعه ۱۰۰ درصدی بانک ملت طی ســال ۱۴۰۰ تلاش کرد تا با بهره گیری از ظرفیت های موجود در بازار ســرمایه حداکثر ارزش افزوده را برای ذینفعان شرکت خلق نماید.
به گزارش بورس امروز؛ هیأت مدیره شرکت گروه مالی ملت به عنوان زیرمجموعه ۱۰۰ درصدی بانک ملت طی ســال ۱۴۰۰ تلاش کرد تا با بهرهگیری از ظرفیتهای موجود در بازار ســرمایه حداکثر ارزش افزوده را برای ذینفعان شرکت خلق نماید. اصلاح ساختار و بهینه سازی ترکیب پرتفوی بورســی در راســتای افزایش سودآوری و مدیریت ریســک در سال پرتلاطم بازار سرمایه همچنین حمایت از سهم بانک ملت و سهام سایر شرکتهای وابسته به آن بانک از جمله اقدامات در راســتای دستیابی به هدف فوق بود.
هیأت مدیره شرکت در راستای وظایف محوله و تحقق اهداف تعیین شده، تمامی تلاش خود را در جهت حفظ و ارتقای منافع و ثروت سهامداران، ادامه روند پویایی و موفقیت شرکت، انسجام و ساماندهی گروه، استفاده بهینه از موقعیتهای بازار سرمایه، تقویت استراتژی کنترل مالی و همچنین افزایش کیفیت سود بکار گرفته است.
استراتژی های کلان این هلدینگ شامل حفظ و توسعه سهم بازار و سرمایهگذاری در صنعت خدمات مالی و سرمایهگذاری افزایش قدرت رقابت پذیری از طریق کاهش قیمت تمام شده خدمات، تنوع در خدمات و افزایش کیفیت، توسعه سرمایهگذاری مشترک در بخش های دارای مزیت، افزایش بهرهوری منابع انسانی با توسعه آموزش و تقویت نیروی کارشناسی، اصلاح ساختار مالی شرکتهای تابعه و خروج از سرمایه گذاریهای کم بازده، کنترل استراتژیک شرکتهای تابعه جهت ارتقاء سطح عملکرد آنها، کسب حداکثر بازده با تأکید بر همافزایی شرکتهای گروه جهت نیل به چشمانداز خود است.
اهداف کلان این شرکت شامل تبدیل شدن به هلدینگ سرآمد و تخصصی مالی در سطح کشور با تحقق بخش عمده سود هدف بانک ملت، برخورداری از توانایی کارشناسی و قابلیتهای لازم جهت جذب فرصتهای سرمایهگذاری مناسب، واگذاری داراییها در راستای اجرای قانون رفع موانع تولید و ارتقای نظام مالی کشور و اجرایی سازی و تکمیل پروژههای اصلی در دست اجرا در شرکتهای تابعه می باشد.
در همین راستا در نیمه نخست سال جاری بخش بزرگی از دارایی سهام امانی این هلدینگ در شرکت اصلی تجمیع گردید و علاوه بر مدیریت کاراتر فرایند بازارگردانی و بازارسازی سهام شرکتهای مجموعه بانک ملت، برنامه جدی اصلاح ساختار با توجه به تغییرات محیط اقتصادی-سرمایهگذاری کشور عملیاتی شده است.
اهم برنامه های آتی شرکت نیز برنامهریزی جهت اجرای مفاد مواد ۱۶ و۱۷ قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر وارتقاء نظام مالی کشور در راستای سیاست های دولت و بانک ملت؛ از طریق الف-عرضه سهام شرکتهای زیرمجموعه در بورس اوراق بهادار در صورت شرایط مساعد بازار سرمایه، ب- پیگیری فروش اموال منقول و غیرمنقول مازاد و غیرمولد در شرکتها، ج-اصلاح مستمر پرتفوی سرمایهگذاریها و خروج از شرکتهای زیان ده و کم بازده، د- استقرار نظام مدیریت بهره ور در شرکتهای تابعه به منظور ارزیابی دقیق عملکرد و ایجاد همگرایی بین برنامههای راهبردی شرکتها با بودجههای سالیانه، و- راهبری ایجاد کسب و کاری جدید در شرکت ارزش آفرین اطلس در قالب کارت اعتباری و توسعه بازار خرید و فروش اقساطی می باشد.
همچنین مهمترین شرکتهای فرعی این هلدینگ شامل شرکت تامین سرمایه بانک ملت (تابلوی فرعی بازار اول بورس)، شرکت بیمه ما (تابلوی فرعی بازار اول بورس)، شرکت سرمایهگذاری توسعه معین ملت می باشد.
شرکت سرمایه گذاری توسعه معین ملت که به عنوان نهاد مالی نزد سازمان بورس و اوراق بهادار ثبت و در بازار اول بورس اوراق بهادار درج و در تاریخ ۱۹/۰۹/۹۹ موافقت هیأت محترم پذیرش شرکت بورس اوراق بهادار را با پذیرش سهام آن در بازار دوم کسب نموده است، پس از ثبت افزایش سرمایه ۳.۰۰۰ میلیارد ریال به ۶.۰۰۰ میلیارد ریال امکان عرضه اولیه در بازار را خواهد شد. از دیگر شرکتهای این هلدینگ شرکت کارگزاری بانک ملت می باشد که یکی از باسابقه ترین شرکتهای کارگزاری کشور که دارای ۹ شعبه در تهران و ۱۹ شعبه در شهرهای بزرگ کشور میباشد.
شرکت سپهر صنعت سورنا (سهامی خاص) فعال در حوزه انبارداری در مجتمع بندری امام خمینی، شرکت ساختمانی و شهرسازی واوان (سهامی خاص) با پروژه بزرگی در جزیره کیش، شرکت خدمات بیمه ای بهساز ملت فعال در حوزه خدمات بیمه ای و شرکت الماسه ساز (سهامی خاص) در حوزه تولید الماسه و قطعات حساس و ابزارهای برشی برای انواع ماشینهای حفاری تمام اتوماتیک از دیگر شرکتهای فعال و سودآور این هلدینگ می باشند.