«دیپلماسی با ایران» محور رایزنی نماینده ویژه آمریکا با قطر
به گزارش بورس امروز، به رغم ادامه تعلل آمریکاییها در اتخاذ تصمیمات مورد نیاز برای به نتیجه رسیدن مذاکرات هستهای وین، نماینده ویژه واشنگتن در امور ایران با وزیر خارجه قطر دیدار و درباره «دیپلماسی با ایران» رایزنی کرد. حضور مقامهای مختلف جهان برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک فرصتی را برای […]
به گزارش بورس امروز، به رغم ادامه تعلل آمریکاییها در اتخاذ تصمیمات مورد نیاز برای به نتیجه رسیدن مذاکرات هستهای وین، نماینده ویژه واشنگتن در امور ایران با وزیر خارجه قطر دیدار و درباره «دیپلماسی با ایران» رایزنی کرد.
حضور مقامهای مختلف جهان برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک فرصتی را برای دیدارهای مسئولان کشورها با یکدیگر فراهم کرده است و بر همین اساس، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران با وزیر خارجه قطر دیدار کرده است.
رابرت مالی که مذاکرهکننده ارشد آمریکا در مذاکرات وین است، در صفحه توییتری خود توضیحاتی درباره دیدار با «شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» معاون نخستوزیر و وزیر امور خارجه قطر ارائه داد.
نماینده ویژه آمریکا در امور ایران نوشت: «دیروز در نیویورک صحبتی عالی بامحمد بن عبدالرحمن آل ثانی وزیر امور خارجه قطر درباره موضوعات منطقه به ویژه دیپلماسی در قبال ایران داشتم».
این مقام آمریکایی در ادامه توییت خود تصریح کرد: «(آمریکا) همیشه قدردان نقش سازنده قطر است».
تاکید مذاکرهکننده ارشد آمریکایی در گفتوگوهای هستهای وین درباره «دیپلماسی در قبال ایران» در حالی مطرح شده که دولت جو بایدن به رغم لفاظیها درباره آمادگی برای بازگشت به توافق هستهای برجام، همچنان از اتخاذ تصمیمات مورد نیاز به منظور اجرای تعهداتش و احیای این توافق امتناع میورزد.
دیدار رابرت مالی با محمد بن عبدالرحمن آل ثانی در شرایطی انجام شده که این مقام ارشد قطری روز گذشته با همتای ایرانی خود در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل دیدار داشت.
بنا بر گزارش وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران، حسین امیر عبداللهیان و همتای قطری او درباره مناسبات دوجانبه و تحولات منطقهای رایزنی کردند.
رایزنی رابرت مالی با وزیر خارجه قطر در حالی صورت گرفت که «تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر طی سخنانی در نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد گفت: «به دستیابی به توافق عادلانه در خصوص برنامه هستهای ایران به گونهای که نگرانیهای همه طرفها مدنظر قرار گیرد، معتقدیم».