«فولادیار» در راه بازار سرمایه
هلدینگ فولاد یار در سال ۱۳۷۵ تاسیس شد و در ۲۶ امین سال فعالیت خود قرار دارد. از سال ۱۳۸۴، حسب نیاز مجموعه شرکت های زیرمجموعه و گروه شرکت ها و شرکت های فرعی به تناسب تاسیس شد و در حال حاضر حدود ۶ شرکت فرعی همراه با شرکت مادر به فعالیت مشغول است. این شرکت بالغ بر ۱۲۰۰ نفر سهامدار دارد و بالغ بر ۷۰ میلیارد تومان نیز، سرمایه ثبتی شرکت، جدای از بهای تمام شده بازار است.
به گزارش بورس امروز، هلدینگ فولاد یار در سال ۱۳۷۵ تاسیس شد و در ۲۶ امین سال فعالیت خود قرار دارد. از سال ۱۳۸۴، حسب نیاز مجموعه شرکت های زیرمجموعه و گروه شرکت ها و شرکت های فرعی به تناسب تاسیس شد و در حال حاضر حدود ۶ شرکت فرعی همراه با شرکت مادر به فعالیت مشغول است. این شرکت بالغ بر ۱۲۰۰ نفر سهامدار دارد و بالغ بر ۷۰ میلیارد تومان نیز، سرمایه ثبتی شرکت، جدای از بهای تمام شده بازار است.
این شرکت تعاونی جز معدود شرکت هایی است که هر ساله در مجمع سالیانه از تقسیم سود برخوردار بوده است که در دوسال اخیر موفق به افزایش ۱۲۰ درصدی سود از ۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به ۱۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان شده است . در بودجه ۱۴۰۱ تحقق سود ۲۰ میلیارد تومانی را هدف گذاری کرده است. از طرفی هم تعاونی فولاد یار در نیشابور و استان خراسان، واقع شده است. این شرکت در ۹ دوره تعاونی برتر استان و یک دوره هم به عنوان تعاون برتر ملی شناخته شده است.
این شرکت بر حسب فعالیت خود در مجموعه فولاد خراسان سعی کرده است تا چرخه تامین فعالیت آن ها را پوشش دهد. در ابتدا شرکت حمل و نقل جاده ای بر حسب نیاز مجموعه فولاد خراسان را برای میلگرد و محصولاتی که باید تامین می شد را فراهم کرد. و بعد از آن شرکت ریلی را تاسیس کرد. شرکتی توانمند در شرق کشور با برخورداری بالغ بر ۴۰۰ واگن که حمل عمده مواد اولیه فولاد خراسان اعم از گندله و کنسانتره را بر عهده دارد.
در این میان با توجه به نیاز فولاد خراسان و سایر شرکت های فولادی به مواد اولیه همچون آهک، در این زمینه نیز سرمایه گذاری کرده است. سرمایه این شرکت طی ۲۶ سال فعالیت خود از یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان در سال ۱۳۷۵ به ۷۰ میلیارد تومان در حال حاضر رسیده است. این هلدینگ برای توسعه فعالیت های خود در نظر دارد که وارد بازار سرمایه شود. هلدینگ فولاد یار تمام تلاش خود را به کار بسته است که با همان شناسه ملی و یکتای قبل به یک شرکت سهامی خاص تبدیل گردد و بتواند از مزایای شرکت سهامی خاص نیز استفاده کند و از طرفی نیز بتواند سابقه و تجربه قبلی خود را حفظ کند.
این شرکت در حال حاضر برنامه توسعه واگن های خود به میزان ۱۰۰۰ واگن را در دستور کار خود دارد. شرکت ریلی این هلدینگ فعالیت خود را از ۵۰ واگن شروع کرده است. قیمت تولید داخل هر واگن حدود ۲.۵ میلیارد تومان است و در حال حاضر تعداد واگن های این شرکت به ۴۲۰ واگن رسیده است.