رکورد شکنی فولاد سنگان در تولیدات
به گزارش بورس امروز، شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان با هدف تولید پایدار بخشی از گندله مورد نیاز شرکت فولاد مبارکه اصفهان در نزدیکی معادن سنگ آهن سنگان تاسیس گردید. از عواملی که سبب برتری و انتخاب این شرکت گردیده می توان به دسترسی به بزرگترین معادن سنگ آهن شرق کشور، دسترسی به خطوط ریلی، […]
به گزارش بورس امروز، شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان با هدف تولید پایدار بخشی از گندله مورد نیاز شرکت فولاد مبارکه اصفهان در نزدیکی معادن سنگ آهن سنگان تاسیس گردید. از عواملی که سبب برتری و انتخاب این شرکت گردیده می توان به دسترسی به بزرگترین معادن سنگ آهن شرق کشور، دسترسی به خطوط ریلی، عضویت در هلدینگ فولاد مبارکه، تولید گندله با کیفیت منطبق بر استانداردهای احیا مستقیم، بزرگترین کارخانه تولید کنسانتره سنگ آهن شرق کشور اشاره نمود.
کارخانه گندله سازی فولاد سنگان در حال حاضر دارای ظرفیت ۵ میلیون تن است. شرکت طرح توسعه ای دارد تا ظرفیت تولید گندله را به ۷.۵ میلیون تن برساند. یکی از مهم ترین پتانسیل های این شرکت افتتاح کارخانه ۵ میلیون تنی کنسانتره سازی است که بخش مهمی از مواد اولیه تولید گندله شرکت را فراهم می کند.
تولید فولاد سنگان
در تابستان سال جاری علاوه بر محدودیت هایی که در مصرف انرژی از جمله برق وجود داشت و با وجود اینکه ۶۰ درصد از زمان شرکت های تولیدی با قطعی برق همراه بود، فولاد سنگان توانست ۸۷ درصد از برنامه تولید خود را محقق نماید.
یکی از راه حل های موجود در سر راه شرکت های تولیدی در مواجه با قطعی انرژی ساخت نیروگاه ها است که با اینکار می توان روند رو به رشد کارخانه های تولیدی از جمله فولاد سنگان را افزایش داد و با رشد صنعت و اقتصاد کشور همراه شویم.
رشد ۲۲ درصد تولید گندله در این شرکت و ۱۰۹ درصدی سود، نسبت به مدت مشابه سال گذشته از جمله ثمرات این شرکت بزرگ تامین کننده مواد اولیه فولاد سازی بوده است.
بی شک تولید حدود ۱۶ میلیون تن گندله، از ابتدای بهره برداری این شرکت تاکنون و افتتاح عظیم ترین پروژه کنسانتره سازی در شرق کشور به ظرفیت ۵ میلیون تن و با توجه به عدم مشارکت کارشناسان خارجی در راه اندازی این ابرکارخانه و راه اندازی کارخانه تولید بنتونیت و احداث کارخانه گلوله سازی با ظرفیت ۱۵ هزار تن در سال و اجرای طرح های توسعه ای در سطح ۱۵۰ هکتار در این مجموعه و عبور نمودن از سمت پروژه به کارخانه شدن سبب گردید که این شرکت به عنوان برترین صنعت شرق کشور برای ۶ سال متوالی شناخته شود.
حمایت فولاد سنگان از اقتصاد دانش بنیان
با در نظر گرفتن شعار سال (حرکت به سوی اقتصاد دانش بنیان و اشتغال زایی)، کشور ما باید به این سمت یعنی ایجاد اقتصادی دانش بنیان حرکت کند. در راستای ایجاد اقتصادی دانش بنیان شرکت فولاد سنگان در تحقق این هدف، از تمام ظرفیت و پتانسیل خود استفاده نموده تا بتواند از این شرکت ها حمایت نماید.
در سال ۱۴۰۰، این شرکت موفق به جابه جایی رکورد تولید روزانه گشت و توانست با تلاش های بسیار همکاران خود و با وجود محدودیت هایی که در کمبود انرژی وجود داشت به بیش از ۴ میلیون تن گندله و تحقق ۱۱۵ درصدی برنامه های پیش بینی شده و افزایش سود خود گردد.
چالش جنگ روسیه و اوکراین بر فولاد
صنعت فولاد که در تولید ناخالص داخلی کشورها بسیار تاثیرگذارند، بر سر راه خود با چالش هایی در سال گذشته همراه بودند که فولاد سنگان بر تمام این مشکلات فائق آمد و توانست ظرفیت های تولیدی خود را افزایش دهد.
از جمله چالش های موجود بر این صنعت در سال گذشته جنگ روسیه و اوکراین بوده که اخلال در تولید و صادرات فولاد و سنگ آهن روسیه به واسطه شرایط تحریمی و جنگ، زیرساخت های تولید و صادرات را در اقتصاد جهانی تحت تاثیر قرار داد. اگر چه این اتفاق بیش از همه بر فولاد اروپا تاثیر گذاشت، اما بر هم تنیدگی اقتصاد جهان بر هم سبب شد که پس لرزه های این جنگ در سایر کشورها حس گردد و تولید کنندگان فولاد تا حدودی نگران شوند.
این شرکت در حوزه دانش پروری نیز با تشکیل هسته ای دانشی فولاد سنگان تحت عنوان باشگاه مدرسان داخلی، حوزه دانش پروری را در کشور ایجاد نمود. در این راستا واحد آموزش و توسعه سرمایه های انسانی فولاد سنگان بر اساس اهداف و راهبردهای کلان شرکت در امر توسعه سرمایه های انسانی و در چارچوب سیاست های ابلاغی از سوی شرکت های مادر، اهداف و راهبردهای خود را تدوین و عملیاتی کرده است.