نشست خبری منصور یزدیزاده مدیرعامل شرکت ذوب آهن اصفهان با اصحاب رسانه
به گزارش خبرنگار بورس امروز،منصور یزدیزاده مدیرعامل شرکت ذوب آهن اصفهان در نشست خبری با اصحاب رسانه عنوان کرد:سرعت کار تولید ما به بحث بروکراسی های اداری و مباحث فنی بازمیگردد. باید محصولات به احاظ کیفی مورد تایید el13 یا استاندارد روز اروپا باشد. وی افزود: در تولید ریل ما چند ماه پیش بخش فولاد […]
به گزارش خبرنگار بورس امروز،منصور یزدیزاده مدیرعامل شرکت ذوب آهن اصفهان در نشست خبری با اصحاب رسانه عنوان کرد:سرعت کار تولید ما به بحث بروکراسی های اداری و مباحث فنی بازمیگردد. باید محصولات به احاظ کیفی مورد تایید el13 یا استاندارد روز اروپا باشد.
وی افزود: در تولید ریل ما چند ماه پیش بخش فولاد را وارد میکردیم. با نصب سیستم گاز زدایی ما فولاد ریل را هم خودمان تولید کردیم و محصول ۱۰۰درصد ایرانی است.چیزی که امروز با وزارت راه قرارداریم مربوط به ریل هایی است که از استاندارد روز برخوردار است. نگرانی آقای وزیر در مورد شرعت انجام کار را هم ما پشت سر گذاشتهایم و به لحاظ کیفی شرکتهای تاییدکننده کیفیت میتوانند آنرا بررسی کنند.
مدیرعامل ذوب آهن خاطرنشان کرد: قرارداد ما با راه آهن ۴۰ هزار تن است که حدود ۷ هزار تن تولید شده و ۵ هزار تن تحویل داده شده است. قیمت در آن زمان به صورت ارزی بود اما به صورت ریالی تحویل شد. حالا با توجه به تغییرات قیمتی قرار است قیمتها تعدیل شود.
وی در ادامه گفت: با وزارت راه قرارداد۱۵ هزار تنی امضا شده است. در رابطه با قیمت این قرارداد قیمت پایه مربوط سه ماهه دوم پارسال و ۶۹۰۰ تومان است. در حال حاضر قیمت واردات ریل چیزی حدود ۱۱ تا ۱۲ هزار تومان است. زمان تحویل ۶ ماه درنظر گرفته شده است.در رابطه با بحث قیمت خیلی مشکلی نداریم و هم وزارت راه و هم راه آهن شرایط را میدانند.
یزدی زاده اظهار داشت: ریل دیگری که قرار است تولید شود مربوط به مترو است که به مترو اصفهان فروختهایم و امیدواریم برای سایر متروهای کشور هم انجام شود.ما میتوانیم هر نوع ریلی را تولید کنیم. ظرفیت تولید ما در صورتی که چیز دیگری نخواهیم تولید کنیم می توانیم ۴۰۰ هزار تن در سال تولید کنیم. اما چنین کششی نه در بازار داخلی و نه بازار خارجی وجود ندارد. ظرفیت داخل و کشورهای منطقه ۲۰۰ هزار تن است. ما در ذوبآهن تولیدات دیگری داریم و نمیتوانیم فقط به بحث تولید ریل بپردازیم. مصرف کل مصرف خطوط ریلی در کشور چیزی حدود ۷۰ هزار تن است.
وی افزود: برای تولید ۱۵۰ هزار تن هم ما مشکلی نداریم. نگرانی بابت تاخیر در تحویل به دلیل بروکراسیهای طولانی است. ما قطعا نگاه ملی به تولید ریل داریم اما قطعا تولید ۵۰ هزار تن که در برنامه امسال ما است سودآور است. اما امیدواریم امسال به ۱۰۰ هزار تن تولید در سال جاری دست پیدا کنیم.
مدیرعامل ذوب آهن اشاره کرد: صنعت فولاد مانند صنعت خودرو نیست که تکنولوژی روز به روز تغییر کند. این صنعت یک صنعت مادر است و در خصوص ریل باید بگویم که مهم نیست تکنولوژی و خط تولید برای چه سالی است اگر استاندارد روز به دست بیاید کار انجام شده است.در رابطه با صادرات هم تقاضاهایی وجود دارد و دوستان وارد مذاکره شدهاند. کشورهای منطقه خواهان خرید ریل هستند.ما خط تولید را دست دوم خریداری کردیم. اگر میخواستیم خط نو خریداری کنیم که اصولا به ما نمیدادند باید ۱۰ برابر هزینه میکردیم. البته بخشهایی از آن را نو خریداری کردیم. بخشهای حساس آن از سال ۲۰۰۸ به بعد تولید شده و برخی از قطعات در حد نو است.
وی در انتها گفت: بالاترین سرعتی که یک قطار میتواند روی آن حرکت کند با توجه به اینکه بالاترین سرعت قطارهای ایران ۱۲۰ کیلومتر در ساعت حرکت میکند ریل هایی که ما تولید میکنیم ۱۶۰ تا ۱۷۰ کیلومتر در ساعت را پوشش میدهد. البته این به تکنولوژی تولید ربطی ندارد و اگر راه آهن ریلی بخواهد که ۲۴۰ کیلومتر را جواب بدهد ما توانایی تولید آن را داریم.