مجوز پنجمین صندوق سرمایهگذاری خصوصی صادر شد
به گزارش بورس ارموز، نفیسه شاهمرادی دوره فعالیت این صندوق را ۶ سال اعلام کرد و گفت: صندوق خصوصی اکسیر زیست پارسیان طی ۳ سال اقدام به جمعآوری سرمایه از سرمایهگذاران طی فراخوانهای تأدیه خواهد کرد. شاهمرادی با اشاره به اینکه تمرکز عمده فعالیت این صندوق، حوزه سلامت است، عنوان کرد: موسسین این صندوق نظیر […]
به گزارش بورس ارموز، نفیسه شاهمرادی دوره فعالیت این صندوق را ۶ سال اعلام کرد و گفت: صندوق خصوصی اکسیر زیست پارسیان طی ۳ سال اقدام به جمعآوری سرمایه از سرمایهگذاران طی فراخوانهای تأدیه خواهد کرد.
شاهمرادی با اشاره به اینکه تمرکز عمده فعالیت این صندوق، حوزه سلامت است، عنوان کرد: موسسین این صندوق نظیر مرکز درمان ناباروری مام میهن از مراکز فعال در این حوزه هستند.
وی حوزه سلامت را یکی از حوزههای مورد توجه سرمایهگذاران خصوصی معرفی کرد و افزود: طی ۲۰سال گذشته در کشورهای توسعهیافته، سرمایهگذاری خصوصی در حوزه سلامت رشد چشمگیری داشته است.
به گفته شاهمرادی، این رشد به نحوی بوده که حدود ۱۴ درصد از ارزش معاملات خصوصی انجام شده در سال ۲۰۲۰ مربوط به این حوزه بوده است که افزایش دوبرابری را نسبت به سال ۲۰۰۷ نشان میدهد.
دبیر کمیته بررسی صندوقهای جسورانه و خصوصی فرابورس ایران با تاکید بر اینکه در پاندمی کرونا لزوم توسعه زیرساختها و فناوریهای حوزه سلامت (سلامت تِک) بیش از پیش احساس شد، عنوان کرد: این وضعیت ظرفیتهای سرمایهگذاری این حوزه را بارزتر کرد. برای مثال در حدود ۲۰ درصد از سرمایهگذاریهای خصوصی حوزه سلامت در آمریکا در سال ۲۰۲۱ به فناوری اطلاعات سلامت (Healthcare IT) اختصاص داشته است.
شاهمرادی در تشریح فعالیت صندوقهای خصوصی به طور کلی، بیان کرد: این نوع صندوقها منابع مالی را از سرمایهگذاران جمع کرده و منابع جمعآوری شده را در شرکتهای هدف سرمایهگذاری میکنند که صندوقها در ازای این عمل، سهم یا واحد مشارکتی در اختیار سرمایهگذاران قرار میدهند.
دبیر کمیته بررسی صندوقهای جسورانه و خصوصی اضافه کرد: صندوقهای سرمایهگذاری خصوصی از ابعاد مختلف نظیر تغییر ساختار مدیریتی شرکتها، کاهش هزینههای تأمین مالی و همسویی اهداف و منافع ذینفعان در شرکتهای هدف خلق ارزش میکنند.
شاهمرادی در پایان با اشاره به مجموع ۲،۷۰۰ میلیارد تومانی سرمایه صندوقهای جسورانه و خصوصی در بازار سرمایه ایران، گفت: از این مقدار ۱،۶۰۰ میلیارد تومان تأدیه شده و قریب به ۳۰۰ میلیارد تومان نیز سرمایهگذاری شده است.