برنامه ریزی برای صادرات اسلب مازاد بازار داخلی
به گزارش بورس امروز، طهمورث جوانبخت معاون فروش و بازار یابی مبارکه اصفهان اسلب مازاد تولیدی این شرکت را ماهیانه حدود ۲۰۰ هزار تن اعلام کرد و به فولاد هرمزگان به عنوان شرکت تابعه فولاد مبارکه اشاره کرد که با توجه به این که فولاد هرمزگان مصرف اسلب ندارد لذا مجموع تولید حدود ۱۳۰ هزار […]
به گزارش بورس امروز، طهمورث جوانبخت معاون فروش و بازار یابی مبارکه اصفهان اسلب مازاد تولیدی این شرکت را ماهیانه حدود ۲۰۰ هزار تن اعلام کرد و به فولاد هرمزگان به عنوان شرکت تابعه فولاد مبارکه اشاره کرد که با توجه به این که فولاد هرمزگان مصرف اسلب ندارد لذا مجموع تولید حدود ۱۳۰ هزار تن فولاد هرمزگان با فولاد مبارکه منجر به برخورداری گروه فولاد مبارکه از اسلب مازاد بیش از ۳۳۰ هزار تنی شده است.
وی نیاز بازار داخلی اسلب را با احتساب فولاد گیلان، کاویان و همچنین فولاد اکسین و نورد لوله اهوازحدود ۲۰۰ هزار تن ذکر و اضافه کرد: از این رو اسلب مازاد فولاد مبارکه به تنهایی حدود ۱۰۰ هزار تن مازاد بر مصرف داخلی است. وی که تولید بطور متوسط ماهانه فولادخوزستان را ۵۰ تا ۶۰ هزار تن در بازار داخلی عنوان می کرد، ادامه داد: این میزان تولید سبب برخورداری بازار داخلی از اسلب مازاد حدود ۱۵۰ هزار تن مازاد شده است.
در این راستا معاون فروش و بازار یابی شرکت فولاد مبارکه اصفهان از برنامه ریزی فولاد مبارکه برای صادرات سالیانه بالغ بر ۲ میلیون تن سالیانه اسلب خبر داد.
وی که از اسلب به عنوان فولاد خام و یا به عبارتی فولاد میانی نام می برد، ابرازداشت: عمدتا این محصول به کشورهایی ازجمله چین، اندونزی و تا حدودی اروپا صادر می شود که از خط نورد گرم برخوردار باشند.
جوانبخت ادامه داد: در شرایط فعلی برنامه صادرات به همین کشورها است، ضمن آنکه در نظر داریم تا اسلب به صورت کارمزدی به یکی از این کشورها انتقال داده شود تا به این واسطه ورق تولیدی ازهمان کشور صادر گردد.
وی به مشخص بودن بازارهای صادراتی اسلب اشاره کرد که با توجه به هزینه های حمل، امکان توسعه وجود ندارد، لذا این موضوع منجر شده است تا در حال حاضر صادرات اسلب به چین و اروپا صورت گیرد.
عضو هیات مدیره فولاد مبارکه در این میان به روسیه به عنوان یکی از بزرگترین تولید کنندگان فولاد اشاره کرد که بر این اساس نمی توان اسلب را به کشوری که از مازاد اسلب برخوردار است، صادر کرد.