رکود معاملات در پی تقابل دوگروه اثر گذار در بازار
بازار امروز وضعیتی متفاوت تر از روزهای گذشته نداشت و همچنان شاهد رکود وضعیت معاملاتی بودیم. به رغم آنکه شاهد افزایش خزنده نرخ دلار نیمایی در برخی از روزها و رسیدن آن به کانال ۲۶ هزار تومانی به عنوان مهمترین اهرم مثبت رشد بازار بوده ایم، اما با توجه به عدم چشم انداز مناسب از اقتصادهای جهانی و افت قیمت کامودیتی ها، عدم حمایت معنادار از بازار سرمایه از طرف حاکمیت و بعضا اعمال سیاست های خلاف منافع شرکت های حاضر در بازار سرمایه و در نهایت عدم چشم انداز کوتاه مدت از احیای برجام بعنوان عوامل بازدارنده رشد بازار باعث شده تا در تقابل این دو گروه متغیرهای اثر گذار شاهد رکود معاملاتی بازار سرمایه باشیم.
به گزارش بورس امروز؛ بازار امروز وضعیتی متفاوت تر از روزهای گذشته نداشت و همچنان شاهد رکود وضعیت معاملاتی بودیم. به رغم آنکه شاهد افزایش خزنده نرخ دلار نیمایی در برخی از روزها و رسیدن آن به کانال ۲۶ هزار تومانی به عنوان مهمترین اهرم مثبت رشد بازار بوده ایم، اما با توجه به عدم چشم انداز مناسب از اقتصادهای جهانی و افت قیمت کامودیتی ها، عدم حمایت معنادار از بازار سرمایه از طرف حاکمیت و بعضا اعمال سیاست های خلاف منافع شرکت های حاضر در بازار سرمایه و در نهایت عدم چشم انداز کوتاه مدت از احیای برجام بعنوان عوامل بازدارنده رشد بازار باعث شده تا در تقابل این دو گروه متغیرهای اثر گذار شاهد رکود معاملاتی بازار سرمایه باشیم.
با توجه به عدم وجود سیگنال های رفع عوامل بازدارنده در کوتاه مدت بنظر در روزهای پیش رو، نمی توان انتظار تغییر مشهود وضعیت و روند معاملاتی را در کوتاه مدت برای کلیت بازار داشت مگر تحرک های خاص در تک سهم هایی که نیاز به نقدینگی بالایی جهت رشد قیمتی نداشته باشند.