عرضه محصولات پتروشیمی کارون به صنایع پایین دستی بیش از ۱۶۰۰ درصد افزایش یافته/ کمک به اشتغالآفرینی زنان سرپرست خانوار با محصولات کارون
به گزارش بورس امروز، مدیرعامل بانک تجارت در رأس هیئتی از مدیران ارشد این بانک ضمن بازدید از پروژهٔ هایکو در نشستی با مدیرعامل و جمعی از مدیران شرکت پتروشیمی کارون به بحث و تبادل نظر پرداختند. علیرضا صدیقیزاده در این نشست، ضمن خوش آمدگویی، به بیان اهمیت استراتژیک پتروشیمی کارون در زمینه تولید ایزوسیاناتها […]
به گزارش بورس امروز، مدیرعامل بانک تجارت در رأس هیئتی از مدیران ارشد این بانک ضمن بازدید از پروژهٔ هایکو در نشستی با مدیرعامل و جمعی از مدیران شرکت پتروشیمی کارون به بحث و تبادل نظر پرداختند.
علیرضا صدیقیزاده در این نشست، ضمن خوش آمدگویی، به بیان اهمیت استراتژیک پتروشیمی کارون در زمینه تولید ایزوسیاناتها در ایران و خاورمیانه پرداخت.
وی با اشاره به شعار سال و اینکه پتروشیمی کارون اولین و بزرگترین پتروشیمی دانش بنیان کشوراست، خواستار استفاده از تسهیلات بانکها جهت اجرای پروژههای در دست اقدام این شرکت شد.
به گفته مدیرعامل پتروشیمی کارون، مهمترین پروژه در دست انجام این مجتمع، پروژه هایکوست که این شرکت را از تأمین خوراک منوکسید کربن بی نیاز میکند و میتواند کارون را به ظرفیت صد درصدی برساند، پروژه تصفیه خانه پساب این شرکت نیز از دیگر پروژههای مهم در دست انجام کارون است که مورد اشاره صدیقیزاده قرار گرفت.
وی با بیان اینکه در اقتصاد ملی کشور، ایزوسیاناتها به دلیل سختی تولید و نگهداری، یک محصول ویژه هستند و در کشور شرکت مشابهی آن را تولید نمیکند، اظهار داشت: رونق شرکت پتروشیمی کارون منجر به رونق کار و تولید به بسیاری از صنایع پایین دستی خواهد شد، کمااینکه امروز ۵۲ شرکت صنایع پایین دستی از کارون ایزوسیانات دریافت میکنند که این رقم در سال ۹۵ تنها ۳ شرکت بوده و این یعنی رشد بیش از ۱۶۰۰ درصدی در این شش سال.
صدیقیزاده، تصریح کرد: در سال گذشته فقط یک کارخانه کفش که بیش از ۸۰ درصد محصولش را از کارون دریافت میکند، بیش از ۱۲۰ میلیون جفت کفش تولید و به بازار عرضه کرده است و نکته قابل توجه اینکه اکثر کارکنان این کارخانه و کارخانههای مشابهی که مشتری کارون هستند زنان سرپرست خانوار هستند و محصولات ما به نوعی موجب اشتغالزایی و توانمندی آنها میشود.
مدیرعامل پتروشیمی کارون، خاطر نشان کرد: شرکت پتروشیمی کارون به دلیل عدم تأمین خوراک تاکنون با ۶۰ درصد ظرفیت اسمی خود فعالیت میکرد که ان شاءالله با راه اندازی پروژه هایکو تا پایان سال جاری، تولید کارون به ظرفیت صد درصدی خواهد رسید.
دکتر هادی اخلاقی فیض آثار، مدیرعامل بانک تجارت نیز در این نشست، اظهار داشت: رونق در صنایع بالادستی و میان دستی میتواند باعث رونق صنایع پایین دستی و در نتیجه رونق تولید و ایجاد اشتغال شود و بانک تجارت همانند قبل از شرکتهای پتروشیمی مخصوصاً پتروشیمی کارون حمایت خواهد کرد.