تقسیم سود ۴ ریالی تجلی به ازای هر سهم
به گزاش بورس امروز، مرتضی علی اکبری در مجمع عمومی عادی سالانه صاحبان سهام شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات برای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۰، به عدم حضور نماینده یکی از اعضای حقوقی هیئت مدیره در بیش از ۴ جلسه متوالی یا ۶ جلسه متناوب اشاره کرد که این موضوع سبب شد […]
به گزاش بورس امروز، مرتضی علی اکبری در مجمع عمومی عادی سالانه صاحبان سهام شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات برای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۰، به عدم حضور نماینده یکی از اعضای حقوقی هیئت مدیره در بیش از ۴ جلسه متوالی یا ۶ جلسه متناوب اشاره کرد که این موضوع سبب شد تا جلسات به علت عدم حضور وی انجام نشود.
وی به اجرای مفاد دستورالعمل حاکمیت شرکتی اشاره کرد که مشتمل بر تدوین آیین نامه های معاملات، آیین نامه ریسک و سرمایه گذاری، آیین نامه های اجرایی داخلی، استقرار کمیته سرمایه گذاری و ریسک، استقرار کمیسیون معاملات است.
علی اکبری در خصوص اجرای قانون پول شویی نیز ابراز داشت: بخشی از الزامات قانونی باید توسط مقامات و سازمان های بالا دست انجام گردد که هنوز صورت نگرفته است. اما عملیات شرکت در این خصوص مشتمل بر معرفی مدیر مالی و اداری به عنوان بالاترین مقام مالی به عنوان مسئول مبارزه با پولشویی به دبیر خانه دارایی و سازمان بورس و سازمان مبارزه با پولشویی در بورس بود.
وی ادامه داد: البته در سال ۱۴۰۱ در خصوص پولشویی تغییراتی انجام گرفته و آن هم معرفی یک واحد به عنوان مبارزه با پولشویی بوده که اقدامات لازم در این خصوص هم انجام شده و واحد مالی به عنوان واحد مبارزه با پولشویی تعیین شده است.
وی تصریح کرد: البته قابل ذکر است که تنظیم آیین نامه های متعددی که در شرکت انجام گرفته، همگی موید اینست که شرکت در زمینه کنترل های داخلی و مبارزه با پولشویی فعالیت های شایان ذکری را انجام داده است و هیچگونه کوتاهی در این خصوص صورت نپذیرفته است.
مدیر عامل شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات در خصوص پذیره نویسی شرکت های پروژه دار در فرابورس گفت: قطعا این شرکت ها را در فرابورس یا بورس پذیرش خواهیم کرد ولی باید تا حدودی از پیشرفت فیزیکی پروژه بگذرد و یا حداقل برخی از آن ها به ابتدای بهره وری خود دست یابند، پس از آن به این اقدام مبادرت ورزیده شود.
وی در خصوص قیمت سهام تجلی اینگونه عنوان کرد: قیمت سهام را عرضه و تقاضای بازار مشخص می نماید. ما و سهامدار عمده خود را موظف به حمایت می دانیم در این خصوص نیز حمایت های لازم انجام پذیرفته است. اما بازار بورس که در شرایط فعلی بازار روند مناسبی را ندارد نیز در تعیین قیمت سهام بسیار موثر بوده است. امیدواریم هر چه زودتر این بازار به تعادل و وضعیت مطلوب خود برسد. قطعا با احقاق این موضوع، سهام تجلی می تواند بیش از پیش رشد یابد.
افزایش سرمایه و درآمد تجلی
علی اکبری در خصوص افزایش سرمایه شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات این چنین گفت: انشالله افزایش سرمایه حدود ۵۰ درصدی اواخر سال جاری انجام خواهد گرفت.
وی در خصوص پروژه های شرکت تجلی ابراز داشت: پروژه گلندرود به زودی به بهره برداری خواهد رسید اما میزان سوداوری این پروژه به مرور افزایش خواهد یافت. احداث کارخانه معادن در دسترس دیگر که اکتشاف آن ها انجام پذیرفته نیز به زودی آغاز خواهد شد. در مجموع بهره برداری پروژه های ما از یکسال تا چهار سال به طول می انجامد.
وی متذکر شد: شرکت تجلی به علت پروژه محور بودن، سود ملاک آن نیست. شرکت به دلیل موفقیت در استفاده حداکثری از وجوه در دسترس خود، توانسته درآمدی را ایجاد نماید. ولی اگر همه وجوه صرف افزایش سرمایه و اجرای پروژه ها گردد قطعا نقدینگی برای ادامه مسیر شرکت وجود نخواهد داشت و باز نیاز به افزایش سرمایه ای مجدد می یابد. قطعا اگر کلیه وجوه در دسترس ما از روز اول صرف پروژه ها می گردید دیگر پول و در نهایت درآمدی هم وجود نداشت.
وی در خصوص پذیره نویسی شرکت تجلی ۲ گفت: پذیره نویسی این شرکت از سوی سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات باید انجام گیرد که در حال مطالعه بوده که زمانی که به یک جمع بندی برسد، این اتفاق عملی خواهد شد.
مدیر عامل شرکت به سوالات سهامداران در خصوص دریافت تسهیلات اینگونه پاسخ داد: به علت اینکه یک نهاد مالی هستیم نمی توانیم به صورت مستقیم تسهیلات را دریافت کنیم اما می توانیم اوراق منتشر نماییم. اما برای شرکت هایی که در حال اجرای پروژه هستند درخواست نمودیم که تسهیلاتی را بابت اجرای پروژه ها دریافت کنند و اخیرا با یکی از بانک های بین المللی که ایران هم به صورت مشترک در آن سرمایه گذاری کرده است وارد مذاکره شدیم که از حداقل تسهیلات آن بهره مند شویم.
وی در خصوص اتمام پروژه ها ذکر کرد، با اتمام پروژه ها، همواره پروژه های دیگری را خواهیم داشت. در واقع شرکت بابت همین کار ایجاد گردیده است.
شروع به کار شرکت جانجا
امید قائمی رئیس مجمع نیز گفت: از تمام ظرفیت ها برای بحث تامین منابع استفاده خواهد شد منتهی برخی از پروژه ها باید به حدی برسند که به واسطه آن بتوان از منابع بانکی هم استفاده کرد.
وی در خصوص پروژه جانجا عنوان کرد: دو هفته پیش هیئت مدیره حقیقی و حقوقی و مدیر عامل این پروژه تعیین گردید و اکنون در حال انجام ساختار و سایر مباحث دیگر این پروژه هستند.
علی اکبری در خصوص شرکت جانجا اضافه کرد: با تعیین مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره این شرکت، کل معدن در اختیار آنها قرار گرفت، قرارداد تبادل و امضا شد. افزایش سرمایه آن در حال حاضر در دست تهیه است. همچنین یکی از واحدهای متعلق به توسعه معادن به عنوان دفتر در اختیار این شرکت قرار گرفته و به تازگی شروع به کار کرده است.
- میزان سود تقسیمی تجلی
امید قائمی در خصوص تقسیم سود این شرکت با توجه به پروژه محور بودن این شرکت پیشنهاد هیئت مدیره را مقبول دانست و با موافقت اکثر آرا به ازای هر سهم مبلغ ۴ ریال سود تقسیم شد. این سود در مجموع ۲۴۸ میلیارد ریال بود.
رییس مجمع اظهارداشت: سهامداران می توانند در جریان افزایش سرمایه پیش رو این مبلغ را از شرکت خارج نکنند تا شرکت قادر به سرعت بخشیدن به پروژه های خود باشد.