رشد حیرت آور نرخ فروش محصولات فولاد
گروه شرکت های فولاد مبارکه اصفهان اکنون مواد اولیه بیش از ۳ هزار کارخانه و کارگاه تولیدی کشور در صنایع لوله و پروفیل، نفت، گاز و پتروشیمی، خودرو، موتورهای الکتریکی، لوازم خانگی، فلزات سبک و سنگین، ساختمانی، غذایی، کشتی سازی، و …را تامین می نماید. شرکت فولاد مبارکه یکی از معدود شرکت های فولاد سازی در ایران است که توانسته مالک زنجیره کاملی در تولید فولاد از معدن کاری، سنگ آهن تا نورد فولاد باشد.
به گزارش بورس امروز، گروه شرکت های فولاد مبارکه اصفهان اکنون مواد اولیه بیش از ۳ هزار کارخانه و کارگاه تولیدی کشور در صنایع لوله و پروفیل، نفت، گاز و پتروشیمی، خودرو، موتورهای الکتریکی، لوازم خانگی، فلزات سبک و سنگین، ساختمانی، غذایی، کشتی سازی، و …را تامین می نماید. شرکت فولاد مبارکه یکی از معدود شرکت های فولاد سازی در ایران است که توانسته مالک زنجیره کاملی در تولید فولاد از معدن کاری، سنگ آهن تا نورد فولاد باشد.
سرمایه شرکت فولاد مبارکه اصفهان در بدو تأسیس ۱۰ میلیون ریال بوده است. این شرکت در ۱۲ مرحله سرمایه خود را ۲۹۳ هزار میلیارد ریال می رساند. آخرین افزایش سرمایه این شرکت فولاد ساز حدود ۴۰ درصد از محل سو انباشته و اندوخته عمومی در ۹ تیر ۱۴۰۰ صورت گرفت. همچنین این شکت قصد افزایش سرمایه ۸۰ درصدی از ۲۹۳ هزار میلیارد ریال را به ۵۳۰ هزار میلیارد ریال را از محل سود انباشته با هدف احداث واحد نیروگاه سیکل ترکیبی به ظرفیت اسمی ۹۱۴ مگاوات را در برنامه های خود دارد.
محصولات تولیدی فولاد مبارکه اصفهان، محصولات گرم، محصولات سرد، محصولات پوشش دار و سایر محصولات می باشد.
طبق آخرین گزارش ماهانه شرکت فولاد، در دوره یکماهه منتهی به اردیبهشت ۱۴۰۱، این شرکت از فروش محصولات خود مبلغی بالغ بر ۱۷۳ هزار میلیارد و ۶۱۲ میلیون و ۷۳۱ هزار ریال کسب نموده است که حدود ۹۳ درصد آن از فروش داخلی و ۷ درصد از فروش صادراتی حاصل گردیده است.
از کل مبلغ فروش در دوره یکماهه اردیبهشت ۵۳.۵ درصد به فروش محصولات گرم، ۱۷.۲ درصد به محصولات سرد، ۱۶.۵ به سایر محصولات و ۵۳.۴ درصد به محصولات پوشش دار تعلق دارد.
در دوره یکماه اردیبهشت سال ۱۴۰۰، این شرکت از فروش محصولات خود درآمدی معادل با ۱۲۴ هزار میلیارد و ۵۰۰ میلیون و ۹۸۰ هزار ریال به دست آورده بود که با وجود تعرفه های پی در پی و متفاوتی که در اوایل سال ۱۴۰۱ برای شرکت های تولیدی و خدماتی بازار حاکم شد، مانند عوارض بر محصولات صادراتی که در همان ابتدای سال مطرح و برای برخی از شرکت ها که با مازاد تولید مواجه هستند بسیار مورد نقد قرار گرفت و بسیاری از شرکت ها را در همان اوایل سال مورد تأثیر قرار داد ، باز هم در بررسی صورت های مالی این شرکت در اردیبهشت ۱۴۰۱ نسبت به اردیبهشت ۱۴۰۰ شاهد رشد حدود ۴۰ درصدی در این شرکت بوده ایم.
فولاد مبارکه اصفهان در ۲ ماهه ابتدایی سال به صورت کلی ۲ میلیون و ۹۲۴ هزار تن از محصولات خود را به فروش رسانده است در حالی که در دوره مشابه سال گذشته (از ابتدای فروردین تا پایان اردیبهشت)، ۲ میلیون و ۵۳۲ هزار تن از محصولات این شرکت فولادساز به فروش رسیده. در خصوص مبلغ فروش این تعداد فروش در دو ماهه ابتدایی سال نیز می توان مشاهده نمود که این شرکت در ۲ ماهه ابتدایی سال گذشته از میزان فروش محصولا خود درآمدی معادل با ۲۱۵ هزار میلیارد و ۳۵۵ میلیون و ۴۶ هزار ریال درآمد کسب نموده که در سال جاری این درآمد با رشدی در حدود ۳۷ درصد به ۲۹۴ هزار میلیارد و ۲۹۱ میلیون و ۰۸۵ هزار ریال رسیده است.
رشد نرخ فروش محصولات این شرکت در اردیبهشت سال ۱۴۰۱ نسبت به یکماه گذشته در محصولات گرم حدود ۲ درصد و در سایر محصولات حدود ۵ درصد بوده.
اما در مقایسه نرخ فروش محصولات این شرکت از ابتدای سال جاری تا پایان اردیبهشت سال جاری نسبت به دوره مشابه در سال گذشته می توان دید که نماد فولاد در رشد نرخ فروش محصولات گرم حدود ۱۸ درصد، محصولات سرد ۱۷ درصد، محصولات پوشش دار ۳۲ درصد، سایر محصولات ۲۰ درصد، و در نرخ فروش محصولات گرم صادراتی حدود ۶۳ درصد، و در نرخ فروش محصولات پوشش دار صادراتی نیز حدود ۳۷ درصد موفق بوده است.
از کل مبلغ فروش ۲ ماهه ابتدایی این شرکت که معادل با ۲۹۴ هزار میلیارد و ۲۹۱ میلیون و ۸۵ هزار ریال بوده است حدود ۵۷ درصد به محصولات گرم، ۲۰ درصد به محصولات سرد، ۶ درصد به محصولات پوشش دار و۱۳ درصد به سایر محصولات داخلی که در داخل کشور به فروش رسیده است تعلق دارد در نتیجه مهم ترین و موثرترین محصول فروش داخلی این شرکت به محصولات گرم اختصاص یافته است.