خبر خوش به سهامداران بانک صادرات/استمرار تراز مثبت بانک صادرات
به گزارش بورس امروز؛ ۲۴ فروردین ۱۴۰۱ بود که سمت مدیریت بانک صادرات از حجت اله صیدی به سید ضیاء ایمانی انتقال یافت. مدیرعامل جدید بانک صادرات، به عنوان یکی از مدیران با سابقه نظام بانکی، تا پیش از این مدیریت عاملی بانک های سینا، رفاه و مهر اقتصاد را برعهده داشت. همچنین ریاست هیئت […]
به گزارش بورس امروز؛ ۲۴ فروردین ۱۴۰۱ بود که سمت مدیریت بانک صادرات از حجت اله صیدی به سید ضیاء ایمانی انتقال یافت. مدیرعامل جدید بانک صادرات، به عنوان یکی از مدیران با سابقه نظام بانکی، تا پیش از این مدیریت عاملی بانک های سینا، رفاه و مهر اقتصاد را برعهده داشت.
همچنین ریاست هیئت مدیره شرکت سرمایه گذاری مهر ایرانیان، عضویت در هیئت مدیره های بانک ایران و بلاروس، شرکت اعتبارسنجی و شرکت فولاد مبارکه نیز از دیگر مواردی است که در کارنامه وی به ثبت رسیده است.
تسهیلات اعطایی بانک در اولین ماه از سال جاری درآمدی معادل ۳۰ هزار میلیارد و ۳۶۶ میلیون و ۵۱۶ هزار ریال برای بانک رقم زد، این درآمد در اردیبهشت ماه به ۳۰ هزار میلیارد و ۵۱۹ میلیون و ۱۵ هزار ریال رسید. درآمد سرمایه گذاری های این بانک نیز در اردیبهشت ۱۴۰۱ تا ۲۶۷ میلیارد و ۳۶۶ میلیون ریال افزایش یافت و درآمد کارمزد حاصله نیز از ۲ هزار میلیارد و ۵۰۱ میلیون ریال در فروردین ۱۴۰۱ با رشدی حدود ۹.۵ درصدی به ۲ هزار میلیارد و ۷۳۹ میلیون ریال افزایش یافت.
از کل درآمد حاصل از تسهیلات اعطایی در اردیبهشت ۱۴۰۱، حدود ۴۱ درصد به مرابحه، ۲۰ درصد به خرید دین، ۱۷ درصد به فروش اقساطی، ۸ درصد به بدهکاران بابت اعتبارات اسنادی پرداخت شده و مابقی به سلف، مضاربه، مشارکت مدنی و جعاله تعلق دارد.
مانده سپرده بانک صادرات در فروردین ماه، ۸۶ هزار میلیارد و ۹۶۷ میلیون و ۵۱۰ هزار ریال بوده است که در اردیبهشت با رشدی حدود ۷۱ درصد به ۱۴۸ هزار میلیارد و ۶۰۵ میلیون و ۷۲۱ هزار ریال رسیده است. از کل مانده سپرده در اردیبهشت ماه، ۴۹ درصد به سپرده های دیداری ریالی نزد بانک ها و مابقی به سپرده های دیداری ارزی نزد بانک ها تعلق دارد.
مانده سرمایه گذاری این موسسه مالی در دومین ماه از سال جاری در اوراق بدهی ۸۷ هزار میلیارد و ۸۷۶ میلیون و ۸۶۴ هزار ریال بوده که به صورت تقریبی ۴۰ درصد آن به اوراق بهادار دولتی و مابقی به سایر اوراق تعلق گرفته است. مانده سرمایه گذاری در سهام نیز در اردیبهشت ماه ۲۲۴ هزار میلیارد و ۳۰ میلیون و ۱۶ هزار ریال بوده که حدود ۹۵ درصد آن به سرمایه گذاری در سهام بلند مدت و مابقی سرمایه گذاری در سهام با دید کوتاه مدت اختصاص یافت.