تعریف پروژه های جدید در گروه فولاد مبارکه برای افزایش محصولات کیفی
به گزارش بورس امروز، طهمورث جوانبخت عضو موظف هیئت مدیره فولاد مبارکه به خبرنگار بورس امروز اظهار داشت: باتوجه به این که گروه فولاد مبارکه در محصولات تخت، تولید کننده ی عمده ی فولاد است، بیش از ۶۰ درصد از محصولات تخت کشور را تولید می کند. وی با بیان اینکه محصولات فولاد مبارکه محصول […]
به گزارش بورس امروز، طهمورث جوانبخت عضو موظف هیئت مدیره فولاد مبارکه به خبرنگار بورس امروز اظهار داشت: باتوجه به این که گروه فولاد مبارکه در محصولات تخت، تولید کننده ی عمده ی فولاد است، بیش از ۶۰ درصد از محصولات تخت کشور را تولید می کند.
وی با بیان اینکه محصولات فولاد مبارکه محصول میانی است، از صنایع پایین دست مانند صنایع خودروسازی، لوازم خانگی، لوله و پروفیل و همچنین نوردکاران به عنوان مصرف کنندگان عمده محصولات فولاد مبارکه نام برد.
معاون فروش و بازاریابی فولاد مبارکه با تاکید بر نقش کلیدی و بسزای فولادمبارکه در تولید صنایع پایین دستی و همین طور تولید فولاد کشور، ثبت رکوردهای جدید در فولاد مبارکه را به مدیریت شرکت و ترسیم استراتژی های درست، انگیزه ی بالای کارکنان و از همه مهم تر تامین مواد اولیه و انرژی نسبت داد.
وی از تامین به موقع مواد اولیه و انرژی یعنی گاز و برق به عنوان فاکتورهای اصلی در تولید فولاد نام برد که حمایت های سیاست گذاران و دولت از شرکت های تولید کننده مانند فولاد مبارکه در تامین به موقع مواد اولیه و انرژی می تواند بهره وری فولاد مبارکه را تضمین کند.
جوانبخت ادامه داد: فولاد مبارکه از نظر بهره وری داخلی و تخصص فنی و نیروی انسانی اثبات کرده است که در کلاس جهانی قرار دارد و با بهره وری خود از بعد نیروی انسانی و تخصص برند است.
وی با اشاره به الزام فولاد مبارکه در تامین محصولات تجاری داخل کشور، اضافه کرد: در تامین محصولات مورد نیاز بازار داخلی، فولاد مبارکه مشکلی ندارد. فولاد مبارکه در قالب گریدهای کیفی، محصولات مورد نیاز اعم از محصولات گرم و تختال مورد نیاز از جمله لوله سازهای نفت و گازو…. را تولید می کند.
به گفته عضو هیات مدیره موظف فولادمبارکه؛ این مجموعه فولاد ساز محصولات گرم کیفی مانند ای پی ای ها و محصولات سرد مانند m b مورد نیاز خوردو سازها را تامین می کند. ورق های کیفی مورد نیاز صنعت لوازم خانگی همچنین در محصولات قلعه اندود و رنگی نیز فولاد مبارکه به تامین محصولات عمده نیاز کشور مبادرت می ورزد.
وی با توجه به نیاز فولاد مبارکه در اجرای پروژه های جدید در برخی گرید های کیفی به موجب پیشرفت تکنولوژی، عنوان کرد: فولاد مبارکه با احساس این نیاز اجرای پروژه خط نورد گرم ۲ را در دستور کار خود قرار داد؛ بااجرای این پروژه سایر محصولات کیفی که در حال حاضر امکان تولید آن با خطوط فعلی وجود ندارد، با خط نورد گرم ۲ تولید خواهند شد.
معاون فروش و بازاریابی فولاد مبارکه اضافه کرد: همچنین باتوجه به اینکه محصولات گرم پایه برای محصولات کیفی سرد هستند، محصولات کیفی در نورد سرد نیز با بهره برداری از نورد گرم ۲کیفی تر خواهد شد .
به گفته وی؛ فولاد مبارکه سرمایه گذاری لازم برای ایجاد خطوط جدید بعد از خطوط نورد گرم و سرد، و رنگی را آغاز کرده است. این پروژه های تعریف شده ظرف چند سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.
جوانبخت رقابت فولاد مبارکه با شرکت های تولید کننده اروپایی در تولید در محصولات کیفی را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: کیفیت محصولات تولیدی فولاد مبارکه امکان صادرات این محصولات به کشورهای اروپایی را فراهم ساخته است. صادرات محصولات این گروه فولاد سازی به معنای برخورداری تولیدات فولاد مبارکه از استانداردهای لازم است.
سهم فولاد مبارکه در تولید محصولات کیفی
مدیر ناحیه آهن سازی فولاد مبارکه اصفهان با اشاره به سهم فولاد مبارکه در بازار فولاد کشور، هر گونه افزایش تولید در فولاد مبارکه را منجر به تامین نیازهای صنایع پایین دستی عنوان کرد که با تامین نیازهای دیگر فولادی ها، تولید فولاد در کشور افزایش خواهد یافت.
وی با توجه به رسالت اصلی ناحیه آهن سازی در تولید گندله و آهن اسفنجی اظهارداشت: خوراک کوره های قوس با آهن اسفنجی تولیدی است لذا هر گونه افزایش تولید در ناحیه آهن سازی، تاثیر مستقیمی در افزایش بهره وری کوره های قوس فولاد سازی ایجاد می کند.
داریوش رشیدی با اشاره به کیفیت محصولات موجود در ناحیه آهن سازی از نظر درجه ی فلزشوندگی و میزان کربن آهن اسفنجی، تصریح کرد: تامین آهن اسفنجی از طریق تولید داخل منجر به تولید با کیفیت و مطلوب تری از نظر تولید فولاد خام می شود.
وی ادامه داد: با توجه به افزایشی که در ناحیه آهن سازی فولاد مبارکه شکل گرفته است قطعا تولید در فولاد سازی افزایش خواهد یافت.
مدیر ناحیه آهن سازی فولاد مبارکه اصفهان که تجهیزات موجود در فولادمبارکه را در سطح قابل قبولی می دانست، تامین نیازهای انرژی، گاز، برق و آب را عامل موثری در افزایش راندمان و بهره وری و استفاده حداکثری از تجهیزات اعلام کرد.
وی تصریح کرد: قطعا استفاده حداکثری از تجهیزات یکی از فاکتورهای اصلی در افزایش بهره وری در فولاد مبارکه و میزان تولید آن در طول سال خواهد داشت.
رشیدی از ناحیه آهن سازی به عنوان زنجیره ی اول تولید در مجموعه ی فولاد مبارکه نام برد و یاد آور شد: آهن اسفنجی ماده ی اولیه ی تولید فولاد خام است که با افزایش کیفیت آهن اسفنجی تولیدی، میزان خلوص تولید فولاد خام در فولاد سازی با کیفیت بهتری همراه خواهد شد.
وی با بیان تاثیر مستقیم کاهش ناخالصی ها در فولاد خام تولید شده در کیفیت محصولات پایین دستی در نورد گرم و نورد سرد، ادامه داد: بطور قطع استفاده از تکنولوژی های جدید می تواند در کیفیت تولید تاثیر گذار باشد و فولاد مبارکه را در تحقق نیازها و خواسته های متقاضی کمک کند.
این مدیر مسوول در فولاد مبارکه با اشاره به رکورد تولید ۷۵۲.۳۵۲ تنی آهن اسفنجی فولاد مبارکه در فروردین ماه امسال در واحدهای مستقیم، رکورد قبلی تولید این محصول در مدت مشابه سال گذشته را ۷۲۹.۲۵۴ تن اعلام کرد.
وی ادامه داد: در فروردین ماه امسال چندرین رکورد محقق شده است، علاوه بر تولید رکوردهای روزانه در فروردین ماه مجموع تولید در فروردین ماه نیزقابل قبول بوده است.