روند رو به رشد رتاپ در سال جاری نسبت به سال گذشته
به گزارش بورس امروز، شرکت تجارت الکترونیک ایرانیان در سال ۱۳۷۹ به عنوان یکی از شرکت های تابعه بانک پارسیان تاسیس گردید و در سال ۱۳۸۲ نام شرکت به تجارت الکترونیک پارسیان تغییر یافت و در سال ۱۳۸۹ نوع شرکت از سهامی خاص به سهامی عام تبدیل گردید و در سال ۱۳۹۰ سهام آن در […]
به گزارش بورس امروز، شرکت تجارت الکترونیک ایرانیان در سال ۱۳۷۹ به عنوان یکی از شرکت های تابعه بانک پارسیان تاسیس گردید و در سال ۱۳۸۲ نام شرکت به تجارت الکترونیک پارسیان تغییر یافت و در سال ۱۳۸۹ نوع شرکت از سهامی خاص به سهامی عام تبدیل گردید و در سال ۱۳۹۰ سهام آن در فرابورس قرار گرفت که در همان سال سهام شرکت از فرابورس به بازار بورس اوراق بهادار تهران انتقال یافت.
این شرکت جز واحدهای تجاری فرعی بانک پارسیان است. فعالیت های آن نیز عمدتا در زمینه های تامین، نصب و پشتیبانی از دستگاه های کارتخوان فروشگاهی و خودپدازهای بانکی، ارائه خدمات پرداخت مجازی از طریق اینترنت و موبایل، صدور و شخصی سازی انواع کارت های نقدی و اعتباری، ارائه سیستم های نرم افزاری در حوزه مدیریت تراکنش های پرداخت و خدمات سوئیچ به بانک ها و موسسات مالی و … متمرکز شده است.
این شرکت هم اکنون با سرمایه ای معادل با ۶ هزار میلیارد ریال به فعالیت خود مشغول می باشد.
در صورت های مالی ۱۲ ماهه منتهی به اسفند سال ۱۳۹۹ نسبت به دوره ۱۲ ماهه سال ۱۳۹۸ سود خالص با رشدی حدود ۹۲درصد همراه بوده است، از ۱ هزار میلیارد و ۸۹۴ میلیون و ۳۹۱ هزار ریال به ۳ هزار میلیارد و ۶۴۲ میلیون و ۷۴۱ هزار ریال رسیده است. و این در حالی است که در سال ۱۳۹۹ این شرکت با گذراندن ۹ ماهه اول سود خالصی را که برای خود بدست می آورد معادل ۲ هزار میلیارد و ۱۳۰ میلیون و ۸۴۵ هزار ریال می باشد که در ۹ ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۰ شاهد این سود به مبلغ ۲ هزار میلیارد و ۵۸۱ میلیون و ۸۰۴ هزار ریال بوده ایم که نسبت به ۹ ماهه سال گذشته با رشدی ۲۱ درصدی همراه بوده است.
درآمدی که این شرکت در طول یک دوره یکماهه منتهی به دی سال جاری کسب نموده است معادل با ۲ هزار میلیارد و ۷۰۹ میلیون و ۷۵۵ هزار ریال می باشد که در دوره یکماهه منتهی به بهمن با رشدی معادل ۸ درصد به ۲ هزار میلیارد و ۹۳۱ میلیون و ۷۴۶ هزار ریال دست می یابد.
در کل اگر درآمد این شرکت را از ابتدای سال ۱۴۰۰ تا پایان بهمن ماه یعنی در طول یک دوره ۱۱ ماهه در نظر بگیریم، این شرکت در ۱ ماه مانده به پایان سال ۱۴۰۰، درآمدی معادل با ۲۸ هزار میلیارد و ۸۳۷ میلیون و ۷۲۶ هزار ریال دارد که در همین دوره مشابه در سال گذشته درآمد شرکت تنها ۱۹ هزار میلیارد و ۸۴۴ میلیون و ۲۳۳ هزار ریال بوده که در نهایت در طول این دوره ۱۱ ماهه در سال جاری نسبت به سال گذشته این شرکت خدمات الکترونیکی، رشدی حدود ۴۵ درصد داشته است.
همچنین از کل درآمد حاصله در این دوره ۱۱ ماهه در سال جاری، ۶۴ درصد به درآمد حاصل از شارژ فروش تلفن همراه و ۳۵ درصد به اجاره دستگاه های کارتخوان و کارمزد دریافتی از عملیات شاپرک و شتاب و مابقی به کارمزد دریافتی از دارندگان و آبونمان کارت اعتباری تعلق دارد.
خبرنگار: علی رجبی ابهری