بانک دی و تجدید ارزیابی
محسن مقیمی فیروزآباد تحلیل گر بنیادی بازار سرمایه در گفتگو با خبرنگار بورس امروز عنوان کرد: این روزها که بحث تمدید افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی ها از مجلس و شورای نگهبان به گوش می رسد به نظر بانک دی می تواند از این قانون حداکثر استفاده لازم را ببرد. وی افزود: در صورت حذف […]
محسن مقیمی فیروزآباد تحلیل گر بنیادی بازار سرمایه در گفتگو با خبرنگار بورس امروز عنوان کرد: این روزها که بحث تمدید افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی ها از مجلس و شورای نگهبان به گوش می رسد به نظر بانک دی می تواند از این قانون حداکثر استفاده لازم را ببرد.
وی افزود: در صورت حذف ماده ۱۴۱ مربوط به شرط زیان انباشت از قانون ۱۴۹ مالیات مستقیم، بانک دی با داشتن دارایی های زیاد (به عنوان مثال نیروگاه دماوند،سرمایه گذاری بوعلی، برج شایان، کوهسنگی مشهد و زمین ها و ساختمان های تجاری) می تواند به راحتی فقط بر اساس ۳ دارایی خود که سال گذشته آن ها را بر اساس قانون بانک مرکزی برای فروش آگهی کرده بود ولی فروش نرفت (ارزش تقریبی ۸۲۰۰میلیارد تومن سود خالص) افزایش از تجدیدی بالغ بر ۱۳۰۰% را انجام دهد که این تنها بخشی از دارایی های شرکت است.
مقیمی خاطرنشان کرد: در نهایت با توجه به گزارش حسابرسی شرکت بانک با فروش دارایی ها در محله اول که سال گذشته موفق به انجام آن نشد در مراحل بعدی با توجه به احتمال تصویب معافیت از تجدید ارزبابی دارایی ها، بانک بعد از عدم فروش دارایی ها به تجدید آن ها خواهد پرداخت و در ادامه چنانچه تجدید باعث خروج شرکت از زیان انباشت نشود،بانک علاوه بر تجدید به دنبال افزایش سرمایه از آورده نیز می باشد. این موارد در کنار هم باعث می شود بانک دی در این قیمت ها جز با ارزش ترین سهام گروه بانکی و بلکه بازار باشد و آینده درخشان قیمتی را در سال ۹۸ در پیش خواهد داشت.