نظام بهبود باید معطوف به «بومی سازی» و «تضمین پایداری تولید» باشد
به گزارش بورس امروز،در ششمین آیین تجلیل از پیشنهادهای برتر که روز شنبه ۱۴اردیبهشت ماه ۱۳۹۸ با حضور مدیر عامل مجتمع، معاونان، مدیران،کارکنان شرکت و پیمانکاران برگزار گردید، از ۱۱ پیشنهاد برتر ارایه شده توسط گروه های مختلف همکاران در واحدهای مختلف و ۲ پیشنهاد پیمانکاران به عنوان ذی نفعان شرکت رونمایی شد. در ششمین […]
به گزارش بورس امروز،در ششمین آیین تجلیل از پیشنهادهای برتر که روز شنبه ۱۴اردیبهشت ماه ۱۳۹۸ با حضور مدیر عامل مجتمع، معاونان، مدیران،کارکنان شرکت و پیمانکاران برگزار گردید، از ۱۱ پیشنهاد برتر ارایه شده توسط گروه های مختلف همکاران در واحدهای مختلف و ۲ پیشنهاد پیمانکاران به عنوان ذی نفعان شرکت رونمایی شد.
در ششمین همایش تجلیل ۱۳پیشنهادی که بالاترین امتیازات کمیته داوران را در راستای افزایش بهره وری و کاهش هزینه ها، مصارف و توقفات، بهبود در فرایندهای کاری، افزایش ایمنی و… به خود اختصاص داده بودند و پروژه های مرتبط با آنها معرفی شد.
به گفته رضایی، دبیر نظام بهپویی مجتمع فولاد خراسان، از میان پیشنهادهای منتخب کمیته داوران، ۴ پیشنهاد از واحد فولادسازی، برگزیده شدند و همکاران واحد نورد با ۲ پیشنهاد، احیا مستقیم با ۲ پیشنهاد و واحدهای «پشتیبانی، انرژی و سیالات»، «گندله سازی» و «ستاد» هر کدام با یک پیشنهاد برتر، سهم خود را در تضمین پایداری تولید و کاهش هزینهها و مصارف معرفی کردند.دو طرح برتر ذی نفعان نیز که مورد اقبال کمیته داوران قرار گرفت، متعلق به شرکت «ایریسا» و شرکت «فولادریل توس» از مجموعه شرکتهای تحت پوشش تعاونی فولادیار بود.
مدیرعامل مجتمع فولاد خراسان در مراسم تجلیل از پیشنهادهای برتر همکاران، با تاکید بر نقش مشارکت کارکنان در تضمین پایداری تولید از طریق کاهش قیمت تمام شده و مصارف انرژی و مواد اولیه، خاطرنشان ساخت: بهبود مستمر با تکیه بر ابتکارو خلاقیت کارکنان و ذی نفعان، از مهم ترین رویکردهایی است که باید در شرایط سخت کنونی تولید مد نظر قرار گیرد.
احمدی با توصیف شرایط تولید با توجه به تحریمهای یک سویه افزود: در عین حال، همیشه در شرایط سخت است که قابلیتها و لیاقتها عیان می شود و نظام بهبود باید معطوف به پیروزی در این نبرد و تضمین هرچه بیشتر پایداری تولید باشد.
مدیرعامل فولاد خراسان با بیان این که در شرایط که نباید برای پایداری تولید، همه نگاه ها به «تامین» مواد و تجهیزات باشد، افزود: با این نگاه و با توجه به نقش تاثیرگذار «توسعه ساخت داخل» در تامین تجهیزات و قطعات، امسال را می توانیم سال «تحول در بومی سازی» تعریف کنیم.
احمدی افزود: شرایط کنونی کمی دشوارتر شده است اما اگر بر قابلیت های درونزای کشور و کارکنان مجتمع و دیگر ذی نفعان تکیه و تاکید کنیم، مطمئنا از این شرایط هم سربلند بیرون خواهیم آمد.در ادامه این همایش معاون برنامه ریزی و فناوری از معاونان و مدیرانی که فرصت ریسک پذیری به همکاران خود دادند تشکر و قدردانی نمود.
اسماعیلی با اشاره به ثمرات اجرای نظام پیشنهادها، افزود: تقدیر از ۵ طرح فولاد خراسان در نخستین جشنواره ملی فولاد و حضور هر ساله یک طرح از فولاد خراسان در جشنواره پیشنهادهای برتر در سطح «ایمیدرو» و جشنواره استانی «امتنان» را نشان دهنده موفقیت اجرای این نظام در سطح شرکت دانست.
در این همایش نمایندگان کارگروهها ی ارایه دهنده پیشنهادهای برتر به معرفی خلاصه و مختصر طرح خود و مزایا و نتایج آن پرداختند و در پایان با اهدای جوایز و لوح سپاس از پیشنهاددهندگان برتر تقدیر به عمل آمد.در این همایش، یک طرح به عنوان «ممتاز» و سه پیشنهاد نیز در میان «طرح های برتر» منتخب سطح مدیریت عالی شرکت معرفی شدند که تندیس یادبود همایش را به خود اختصاص دادند.
با تشکیل اتاق فکر به عنوان «معین اقتصادی» برای منطقه ظرفیت سازی می کنیم
مدیرعامل «مجتمع فولاد خراسان» با بیان این که انتخاب این شرکت به عنوان معین توسعه منطقه از سوی استانداری خراسان رضوی، ایجاب می کند که از ظرفیت های انسانی شرکت برای بالابردن قابلیتها و توانمندسازی روستاها و بافت اجتماعی و اقتصادی منطقه پیرامونی شرکت نهایت بهره برداری را داشته باشیم، تاکید کرد: تمرکز توان انسانی، فنی، مهندسی و علمی در مجتمع فولاد خراسان، فرصت مناسبی برای ایفای این نقش مهم اجتماعی در منطقه استقرار شرکت است.
احمدی در اولین دیدار ادواری مدیریت مجتمع با کارکنان در سال جدید، افزود: مثلث توسعه، که توسط استاندار محترم تعریف شده و یک ضلع آن صنایع و موسسات بزرگ اقتصادی هستند، حرکتی مبتنی بر مشارکت مردم است و هدف آن نه دادن اعانه و کمک، بلکه ظرفیت یابی، ظرفیت سازی و کمک به افزایش قابلیت های مناطق روستایی است و مجتمع فولاد خراسان با برخورداری از صدها کارشناس، متخصص و نیروهای دارای دانش و تجربه بالا، که دل در گرو زادبوم خود دارند، باید با تشکیل یک «اتاق فکر» به این ظرفیت سازی و ارتقای توانمندی منطقه کمک کند.
مدیر عامل فولاد خراسان، یکی از دلایل انتخاب این مجتمع به عنوان «معین توسعه» را وجود منابع انسانی توانمند و باتجربه عنوان کرد و افزود: ادای این وظیفه اجتماعی مهم، منجر به تحقق عدالت اجتماعی و توسعه متوازن منطقه خواهد شد.
وی افزود: تقویت روستاها و غنی شدن آنها در گام اول به معنای پرورش انسانهای توسعه یافته در این مناطق است که می تواند در آینده به وجود نیروهای کارآمد برای همه بخشها، از جمله خود صنعت فولاد، بیانجامد.
احمدی افزود: استفاده حداکثری از مشارکت کارکنان فولاد خراسان در مبحث «معین توسعه»، حتی برخوردار شدن از تجارب ذیقیمت بازنشستگان شرکت، در مسیر محرومیت زدایی از شعاع وسیع پیرامون فولاد، امری بایسته است و بنده از همه همکارانی که توانایی ارائه طرح ها و پروژههای متناسب با این هدف دارند، دعوت می کنم تا با ارایه طرح های توجیهی مناسب که بر اساس مطالعات توجیه فنی و اقتصادی و منطبق با شرایط روستایی تهیه شده باشد، در این امر مشارکت جویند.
مدیرعامل فولاد خراسان در این نشست، توسعه کشت گلخانهای با هدف صیانت از منابع آبی، بالا بردن راندمان بخش کشاورزی و بهینه سازی مصرف آب در این بخش، کمک به ایجاد کارگاههای بهره ور و سودآور برای روستاییان و نظایر آن را به عنوان زمینه های قابل مطالعه در حوزه توسعه منطقه ای عنوان کرد.
در ادامه این نشست، مهندس احمدی ضمن برشمردن توفیقات بدست آمده در سال ۱۳۹۷، از چالش های پیش رو در سال جدید نام برد وتاکید کرد: ایستادگی در برابر رفتار مستکبرانه دشمن، نیازمند همت همگانی صنعت گران و مشارکت بیش ار پیش کارکنان است.
وی از جمله چالش های مهم پیش رو را تامین پایدار و مستمر تجهیزات و مواد اولیه دانست و افزود: تولید با شرایط فعلی یک «جنگ تمام عیار» است که علاوه بر مشکل تحریمها، چالشهای موجود بر سر راه توسعه صادرات محصولات و جا به جایی انتقال ارز و افزایش قیمت مواد اولیه و مصرفی از جمله تامین الکترود آن را دشوارتر ساخته است.
احمدی از توجه ویژه به «بومی سازی» و تقویت دستاوردهای «ساخت داخل» به جای تامین خارجی را از مسایلی دانست که در سال ۱۳۹۸ باید مورد توجه قرار گیرد.
حضور مجتمع فولاد خراسان در شانزدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان قطر
نمایشگاه بین المللی دوحه موسوم به «پروژه قطر» که از دوشنبه نهم اردیبهشت ماه برپا شده است، به مدت سه روز ادامه داشت.مجتمع فولاد خراسان به عنوان بزرگترین قطب صنعت شرق کشور با برپایی غرفه و معرفی محصولات و توانمندی های خود در کنار ۴۵۰ شرکت از کشورهایی نظیر آلمان، ایتالیا، کره جنوبی، ژاپن، هلند، پرتغال، روسیه، ترکیه، عربستان سعودی، هند، مالزی، فلسطین، آمریکا، سنگاپور، لبنان، کویت، اسپانیا و… پرداخته است.مراسم افتتاحیه این نمایشگاه با حضور وزیر تجارت دولت قطر و هیات های بلندپایه اقتصادی برگزار شد.
گفتنی است، وزیر صنعت و تجارت قطر، سبحانی سفیر کشورمان در این کشور، رییس اتاق بازرگانی دوحه، هیات تجاری شهر دوحه و تعدادی از بازرگانان کشورهای عمان، قطر و ایتالیا از نخستین مهمانان و بازدید کنندگان از غرفه فولاد خراسان در نخستین روز نمایشگاه بوده اند.
سفیر جمهوری اسلامی ایران در دوحه در بازدید از غرفه فولاد خراسان، ضمن ابراز خرسندی نسبت به دارا بودن استانداردهای بین المللی در محصولات فولاد خراسان و خوشنامی این محصولات، در خصوص امکان حضور تولیدات فولاد خراسان در بازار و پروژه های قطر اظهار امیدواری کرد.
آقای سبحانی، در این بازدید و پس از شنیدن توضیحات معاون بازرگانی مجتمع، تاکید کرد: دارا بودن استاندارد و کیفیت بالای محصول، مهم ترین فاکتور برای حضور در بازارهای این کشور است.
در غرفه شکیل مجتمع فولاد خراسان در نمایشگاه پروژه قطر ، که به همت واحد روابط عمومی آراسته شده است، معاون بازاریابی و فروش مجتمع و مدیر فروش شرکت، ضمن توضیح قابلیت ها و کیفیت محصولات فولاد خراسان، بر امکان تبادل اقتصادی و فروش محصولات شرکت در بازارهای منطقه، تاکید می کنند.در پروژه قطر-۲۰۱۹ که از رویدادهای قابل توجه تجاری بینالمللی منطقه خاورمیانه است، ۱۶ شرکت از کشورمان حضور یافته اند.
منبع:
روابط عمومی شرکت فولاد خراسان