صنایع جذاب در بازار سرمایه
با واکنش مثبت شاخص کل به خط روند کوتاه مدت خود، به بررسی شاخص صنایعی پرداختیم که اخبار مثبتی در خصوص آنها از گوشه و کنار بازار به گوش می رسد.
به گزارش بورس، با واکنش مثبت شاخص کل به خط روند کوتاه مدت خود، به بررسی شاخص صنایعی پرداختیم که اخبار مثبتی در خصوص آنها از گوشه و کنار بازار به گوش می رسد. با بررسی این صنایع چشم اندازی کلی نسبت به شراط آینده آنها کسب می کنیم. باشد که در آینده ای نزدیک مهم ترین سهم های هر گروه را بررسی کرده و در اختیار مخاطبین محترم قرار دهیم. اخبار مهمی از جمله زمزمه حذف نرخ ارز ۴۲۰۰ تومانی، نامه ریاست محترم سازمان بورس اوراق بهادار مبنی بر خروج محصولات خودرویی و پتروشیمی از قیمت گذاری دستوری، ابلاغ نرخ خوراک و تخفیفات پالایشگاهی ها، همچنین افزایش قیمت نفت به بالای ۸۰ دلار که می توند اثر مثبت کلی بر بازار سهام داشته باشد و جهت تامین کسری بودجه دولت دست درازی کمتری به صنایع بورسی داشته باشد.
شاخص صنعت خودرو
در چارت صنعت خودرو شاهد برگشت قیمتی در بعد کوتاه مدت از محدوده ای نزدیک به کف قبلی (۱۹۴۸۵۳واحد ) می باشیم. استارت زودتر از موعد و وضعیت اندیکاتورها و اسیلاتورهای موجود نوید دهنده آن است که می توان انتظار صعود در این گروه را داشته باشیم. حمایت شاخص بر روی خط روند میان مدت آن، نوید دهنده تارگت شاخص این صنعت در محدوده عدد ۲۴۳ هزار واحد است که در صورت عبور از این عدد استارت صعودی بودن شاخص در این تایم فریم تایید شده و می توان انتظار تحرکات مثبت در ۶ ماهه دوم سال را برای این گروه داشت. از منظر زمانی تا پایان مهرماه تارگت اعلام شده می تواند محقق گردد و پس از آن انتظار تارگت های مشخص شده در چارت دور از انتظار نیست
تاکید می شود که حد ضرر فعلی این چارت محدوده ۱۸۰ هزار واحد است.
شاخص صنعت فلزات اساسی
این شاخص در یک نگاه بلند مدت در روند صعودی قرار دارد. در تایم فریم ماهانه عدد یک میلیون واحد می تواند منطقه حمایتی جذابی باشد که همزمانی با تبدیل سطوح نیز تاییدی بر ارزشمندی این منطقه حمایتی است. بر اساس پیشینه چارت و روند صعودی میان مدت فعلی، تارگت پیش روی این شاخص محدوده ۱۲۰۹۰۰۰ واحد است و تارگت بعدی، سقف تاریخی شاخص در مرداد ماه سال ۱۳۹۹ (۱۴۳۰۰۰۰) است.
لازم به ذکر است منطقه حد ضرر تکنیکی چارت محدوده ۹۰۰ هزار واحد می باشد.
شاخص صنعت دارو
در تایم فریم میان مدت این شاخص پس از تکمیل الگوی دو قلو سقف و رسیدن به تارگت این الگو در محدوده ریتریس ۳۸.۲ یعنی عدد ۱۱۹ هزار واحد با افزایش تقاضا روبرو شد. همزمانی شکست خط روند نزولی در RSI و وضعیت مناسب MACD امیدواری برای این برگشت را تایید می کند.
از طرف دیگر زمزمه حذف دلار ۴۲۰۰ تومانی نیز می تواند عامل محرکی برای رشد این گروه شود. تنها نکته منفی چارت این صنعت، وضعیت مووینگ اوریج هاست . چنانچه قدرت خریدار در این صنعت افزایش یابد و برگشت های حاصل شده تثبیت شود، شاهد اصلاح در این اندیکاتور و برگشت مطمئن گروه خواهیم بود.
حدضرر تکنیکی این شاخص محدوده ۱۱۹ هزار واحد و تارگت کوتاه مدتی (حد سود) پیش رو نیز منطقه ۱۳۰ هزار واحد است.
شاخص صنعت غذایی
در چارت صنعت غذایی نیز به واسطه زمزمه حذف دلار ۴۲۰۰ تومانی می توان انتظار داشت که پس از یک سال و دوماه استراحت شاخص شاهد عبور از تراکم استراحتی ایجاد شده باشیم و تا از مقاومت ۵۹۴۶۹ واحدی عبور نماید. حد ضرر فعلی محدوده ۴۸۴۴۹ واحد است. وضعیت اندیکاتور MACD نیز نشان دهنده واگرایی مثبت در کف های ایجاد شده است.
شاخص قند و شکر
با زمزمه های افزایش قیمت قند و شکر، در سهم های این گروه نیز شاهد موج مثبت بودیم که باعث شد شاخص این گروه در منطقه ۱۲۱۸۸۴ واحدی کف سازی مناسبی ایجاد کند و از همانجا برگشت خوبی را به ثبت رساند. محدوده ۱۳۳۸۳۰ واحد مقاومت مهم تبدیل سطوح برای این صنعت است. حد ضرر تکنیکی این چارت در حال حاضر همان کف ثبت شده در ۱۲۱۸۸۴ واحد است. وضعیت خوب اندیکاتورها نیز انتظارات رشد را در این چارت تقویت می کند.

شاخص فرآورده های نفتی
شاخص این صنعت با شروع موج صعودی خود از خرداد ۱۴۰۰ توانسته جذابیت زیادی در بین فعالین بازار سرمایه بدست آورد. در بعد میان مدت حد ضرر این شاخص منطقه ۴۵۷۲۰۰۰ واحد است که با توجه به قرارگیری روی خط روند میان مدت و تبدیل سطوح ایجاد شده منطقه امنی برای این شاخص است.
از طرف دیگر در ادامه مسیر صعودی سهم به ترتیب اعداد ۵۵۶۵۶۶۳-۶۳۸۶۳۳۷ و ۷۱۸۵۴۳۳ بعنوان تارگت های موج صعودی مد نظر است.