سود بیش از ۱۹ میلیارد ریالی در شرکت کمک فنر ایندامین در ۳ ماهه بهار ۱۴۰۰، بابت تیپ ۶۷
به گزارش بورس امروز، شرکت کارخانجات کمک فنر ایندامین با مساحت ۱۶ هزار و ۷۲۰ مترمربع نخستین کارخانه تولید کننده کمک فنرهای هیدرولیکی و تلسکوپی در ایران در سال ۱۳۴۹ تأسیس و از سال ۱۳۵۵ شروع به بهره برداری نموده است. درحال حاضر این شرکت جزو واحدهای تجاری فرعی شرکت سهامی عامی ایرانی تولید اتومبیل […]
به گزارش بورس امروز، شرکت کارخانجات کمک فنر ایندامین با مساحت ۱۶ هزار و ۷۲۰ مترمربع نخستین کارخانه تولید کننده کمک فنرهای هیدرولیکی و تلسکوپی در ایران در سال ۱۳۴۹ تأسیس و از سال ۱۳۵۵ شروع به بهره برداری نموده است. درحال حاضر این شرکت جزو واحدهای تجاری فرعی شرکت سهامی عامی ایرانی تولید اتومبیل سایپا است و همچنین موضوع فعالیت شرکت عبارت است از: تولید و ساخت انواع کمک فنر خودروهای سبک، نیمه سنگین و سنگین و انواع کمک فنر مورد نیاز در وسایل خانگی، وسایل ورزشی و وسایل صنعتی و غیره و تولید قطعات یدکی مربوطه و فروش این فرآورده ها و انجام هر نوع سرمایه گذاری و عملیات صنعتی، بازرگانی و خدمات و انجام صادرات و واردات این فرآورده ها و قطعات مربوطه و واردات هر نوع ماشین آلات مورد نیاز و خرید دانش فنی مربوطه و مبادله دانش فنی موجود.
سهامدار عمده این شرکت، شرکت سایپا می باشد که ۵۲ درصد از سهام این شرکت را به خود اختصاص داده است. در دوره یکماهه منتهی به خرداد سال جاری ۴۱ درصد از کل مبلغ فروش به کمک فنر تیپ ۶۲، و ۴۴ درصد به محصول کمک فنر تیپ ۶۷ تعلق دارد و همچنین صد در صد فروش محصولات داخلی بوده است.
میانگین تولید ماهانه در محصول کمک فنر تیپ ۶۷، ۴۶ هزار و ۹۱۱ عدد می باشد که در دوره یکماهه مرداد سال ۱۴۰۰ تعداد تولید این محصول ۱۸ درصد نسبت به میانگین تولید در هر ماه کاهش یافته است. هم چنین نرخ فروش محصول فوق نیز در دوره یکماهه فروردین ۱۴۰۰ حدود ۴ میلیون و ۱۴۹ هزار ریال بوده که در یکماهه مرداد تا حدود ۴ میلیون ریال کاهش یافته است. در نتیجه مبلغ فروش محصولات فوق نیز کاهش داشته که این کاهش حاصل کم شدن نرخ فروش محصولات و تعداد تولید محصولات می باشد.
در دوره ۳ ماهه منتهی به خرداد سال ۱۴۰۰ سود حاصل از فروش محصول مذکور ۱۹ میلیارد و ۸۹۳ میلیون ریال بوده که نسبت به ۳ ماهه بهار سال گذشته ۹۵ درصد کاهش یافته است. و در همین دوره تنها محصولاتی که به فروش رسیده است متعلق به کمک فنر تیپ ۲ و تیپ ۶۷ می باشد.
در دوره ۳ ماهه منتهی به خرداد ۱۴۰۰، ۷۱ درصد از کل بهای تمام شده به مواد مستقیم مصرفی و ۱۵ درصد به سربار تولید و مابقی به درستمزد مستقیم تعلق دارد که در طی همین دوره ۷۰ درصد مواد اولیه مصرفی برای تولید محصولات شرکت از داخل کشور تأمین می شود و ۳۰ درصد آن وارداتی می باشد در نتیجه نوسانات نرخ ارز می توتند بر سود حاصل از فروش محصولات تأثیرگذار باشد.