صادرات برق در حداقل ممکن قرار دارد
به گزارش بورس امروز، مصطفى رجبى مشهدى با اشاره به آخرین وضعیت مصرف برق در کشور گفت: شرایط کنونى صنعت برق به گونهاى است که مجموع میزان تولید نیروگاههاى حرارتى و برقآبى از ۵۴ هزار مگاوات فراتر نرفته، در حالى که میزان نیاز مصرف برق کشور در این روزها نیازمند بیش از ۶۵ هزار مگاوات […]
به گزارش بورس امروز، مصطفى رجبى مشهدى با اشاره به آخرین وضعیت مصرف برق در کشور گفت: شرایط کنونى صنعت برق به گونهاى است که مجموع میزان تولید نیروگاههاى حرارتى و برقآبى از ۵۴ هزار مگاوات فراتر نرفته، در حالى که میزان نیاز مصرف برق کشور در این روزها نیازمند بیش از ۶۵ هزار مگاوات تولید برق است.
وى با تاکید بر وجود همکارى صورت گرفته در بخش صنایع مختلف کشور، افزود: اکنون با طرحهاى پاسخگویى بار و مشارکت مشترکان کشاورزى و صنعتى در حال جبران کمبودها هستیم تا در بخش خانگی با خاموشى روبرو نشویم.
رجبى مشهدى با توجه به محدودیتهاى ایجاد شده در فعالیت تولیدیها، اظهار داشت: صنایعى که در این موقعیت حساس کشور در حوزه برق همکارى بیشترى را در صرفهجویى مصرف برق داشتند، در فعالیتهاى خود رفع محدودیت خواهند شد.
سخنگوى صنعت برق کشور خاطرنشان کرد: از صنایع فولادى و سیمانى که با انجام تعمیرات سالیانه و یا تعطیلات در این ایام با صنعت برق همکاری داشتهاند قدردانی کرده و پس از رفع محدودیتها از برق رایگان متناسب با همکاری برخوردار میشوند.
مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران، به میزان مصرف برق در مزارع استخراج بیت کوین اشاره کرد و گفت: مراکز غیرمجاز استخراج رمز ارزهایى که تاکنون کشف شدهاند بیش از ۲۰۰ هزار دستگاه ماینر غیرمجاز با میزان مصرف حدود ۵۸۵ مگاوات بوده که تامین برق آنها نیازمند نیروگاهی با بیش از ۷۵۰ مگاواتى است که این میزان عددى بسیار بزرگ محسوب میشود.
به گفته رجبى مشهدى، از طرفی مراکز استخراج رمز ارزهایى که به صورت مجاز در حال فعالیت بودند از ابتداى خرداد خاموش شدند و تا پایان دوران گرماى هوا و رفع محدودیتها، خاموش خواهند ماند.
سخنگوى صنعت برق کشور به میزان صادرات برق اشاره کرد و گفت: اکنون میزان صادرات برق به دیگر کشورها در حداقل میزان ممکن قرار دارد، از طرفی میزان واردات برق در عددى بیش از ۵۰۰ مگاوات است که قطعا با رفع محدودیتها صادرات برق به شرایط عادى باز مىگردد.
وى ادامه داد: در حال حاضر تنها محدودیت در بخش صنعت کشور است که آن هم به تدریج رفع خواهد شد تا بتوانیم به تولید بیشترى دست پیدا کنیم.