افزایش مالکیت سهامداران عمده در نمادها به شیوه زنجیره ای
به گزارش بورس امروز، در معاملات اوراق مرابحه عام نیز به ترتیب بانک مرکزی، بانک صادرات و صندوق سرمایهگذاری بانک گردشگری بزرگترین خریداران این اوراق بوده اند. علاوه بر این، بانک مرکزی در بین فروشندگان نیز رتبه اول را داشته است؛ به طوری که در کنار خرید ۳۵ میلیون ورقه مرابحه عام، اقدام به فروش ۳.۳ […]
به گزارش بورس امروز، در معاملات اوراق مرابحه عام نیز به ترتیب بانک مرکزی، بانک صادرات و صندوق سرمایهگذاری بانک گردشگری بزرگترین خریداران این اوراق بوده اند. علاوه بر این، بانک مرکزی در بین فروشندگان نیز رتبه اول را داشته است؛ به طوری که در کنار خرید ۳۵ میلیون ورقه مرابحه عام، اقدام به فروش ۳.۳ میلیون برگ نمود. بانکهای سینا و ملت با حجم فروش ۲.۶ میلیون و ۲ میلیون ورقه مرابحه عام دولتی در ردیفهای بعدی فروشندگان عام قرار دارند.
در معاملات سهام نیز شاهد خرید ۶۷۴ هزار سهم هلدینگ «والبر» توسط «ونیکی» بودیم درحالی که این هلدنیگ دارویی (والبر) به همراه سایر شرکتهای هم گروه از جمله اعتلاء البرز در نمادهای سبحان دارو، گروه دارویی سبحان و سبحان انکولوژی میزان مالکیت خود را افزایش داد؛ به گونه ای که این هلدینگ در ۳ نماد مذکور به ترتیب ۵۰ هزار، ۲۰ هزار و ۴۰۰ هزار سهم به طور مستقیم خرید. این روند حکایت از حمایت سهامداران عمده از گروه دارویی دارد.
شرکت بیمه کوثر نیز در نماد «وغدیر» با وقفه یک روزه در معاملات خود، مجددا خرید سهام «وغدیر» را از سر گرفت. این شرکت در روز دوشنبه از ۲۳ میلیون سهم عرضه شده توسط «توسعه و مدیریت سرمایه سبا» ۳ میلیون سهم را خریداری نمود تا میزان مالکیت خود را به ۱,۱۲۵ میلیون سهم برساند. لازم به ذکر است که شرکت سرمایهگذاری تأمین اجتماعی نیروهای مسلح که سهامدار عمده «کوثر» است، نیز با خرید ۵۰ هزار سهم جدید، درصد مالیکتش را به ۱۴.۶۴۰ درصد رساند.
در نماد فولاد نیز همچون روز گذشته صندوق بازنشستگی کارکنان بانکها اقدام به خرید سهام این شرکت به حجم ۹۲ میلیون نمود. این حجم که بیش از ۲ برابر حجم خرید روز یک شنبه است، میزان مالکیت این شرکت را به ۱.۳ درصد رساند. این شرکت از ابتدای سال جاری میزان مالکیت خود را افزایش داد.
دو بانک سامان و دی نیز به ترتیب در معاملات نمادهای «سپ» و «دماوند» حضور داشتند. بانک سامان همچون ۲ روز معاملاتی شنبه و یک شنبه این هفته، میزان مالکیت خود را افزایش داد و به ۴۶.۴۹ درصد رساند. در مقابل بانک دی با فروش ۱۴ میلیون سهم «دماوند» مالکیت خود را به ۷۵.۲۲ درصد کاهش داد.
«وسپهر» نیز همچون نمادهای مذکور روند افزایش سهام تحت مالکیت خود را در شرکت نفت ایرانول ادامه داد. به طوری که در پایان روز معاملاتی دوشنبه ۲۱ تیر ماه با خرید ۱۲۹ هزار سهم جدید، میزان مالیکتش را به ۱.۱۹ درصد افزایش داد. درحالی که بیمه مرکزی میزان مالکیت خود را در نمادهایی همچون «شرانل» حفظ نموده است، در روز معاملاتی دوشنبه بخشی از سهام دو شرکت «دارو» و «فروی» به ترتیب به میزان ۳۷۳ هزار سهم و یک میلیون سهم افزایش داد تا درصد مالکیت این شرکت در دو نماد مذکور به رقمهای ۱.۲۴ درصد و ۲.۶۹ درصد برسد.