تقسیم سود ۱۰۵ تومانى به ازاى هر سهم سیتا
به گزارش بورس امروز، درآمد عملیاتی شرکت سیمان تأمین از ۵۰.۷۸۸.۵۵۱ میلیون ریال در سال ۹۹ در انتهای اردیبهشت ۱۴۰۰ با ۶۶ درصد افزایش به ۸۴.۶۱۷.۴۶۹ میلیون ریال رسیده است، سود خالص شرکت نیز از ۱۴.۹۴۵.۲۹۰ میلیون ریال در سال ۹۹ با افزایش ۱۰۴ درصدی به ۳۰.۵۳۲.۰۸۶ میلیون ریال رسیده است. این شرکت توانسته رشد […]
به گزارش بورس امروز، درآمد عملیاتی شرکت سیمان تأمین از ۵۰.۷۸۸.۵۵۱ میلیون ریال در سال ۹۹ در انتهای اردیبهشت ۱۴۰۰ با ۶۶ درصد افزایش به ۸۴.۶۱۷.۴۶۹ میلیون ریال رسیده است، سود خالص شرکت نیز از ۱۴.۹۴۵.۲۹۰ میلیون ریال در سال ۹۹ با افزایش ۱۰۴ درصدی به ۳۰.۵۳۲.۰۸۶ میلیون ریال رسیده است.
این شرکت توانسته رشد ۳۳۵ درصدی سود عملیاتی تلفیقی شرکتهای گروه سیمان تأمین از ۶۹۹ میلیارد تومان در سال ۹۷ به ۳.۰۳۸ میلیارد تومان در سال ۹۹ دست یابد.
جمارانیان، مدیرعامل شرکت سیمان تأمین گفت: این مجموعه ۴۱ شرکت زیرمجموعه دارد. تولید سیمان در سال ۹۹ به ۲۱ میلیون تن رسیده و بهعنوان بزرگترین هلدینگ سیمانی کشور و در رتبه ۱۸ فهرست هلدینگ های بزرگ سیمانی جهان قرار داریم.
تولید سیمان ایران به حدود ۶۸ میلیون تن رسید که نسبت به سال ۲۰۱۹ معادل ۸ میلیون تن افزایش یافت و بهاینترتیب ایران در بین شش تولیدکننده بزرگ سیمان جهان قرار دارد.
در ایران ۷۸ کارخانه تولیدکننده سیمان مشغول به فعالیت هستند و ایران با ظرفیت تولید ۸۸ میلیون تن سیمان ازنظر ظرفیت نیز چهارمین رتبه را در کشورهای جهان بعد از چین، هند، ویتنام و ایالاتمتحده آمریکا در اختیار دارد.
وی تأکید کرد: ازجمله استراتژیهای مهم ما کاهش دوره وصول مطالبات بود که به هر ۳ ماه کاهشیافته است. در سال ۹۸ و ۹۹ موفق شدیم از ابتدای مردادماه ۳۷ و ۲۰ درصد افزایش قیمت دهیم. صادرات شرکت به ۴ میلیون تن در سال ۹۹ رسیده و سهم از بازار صادرات نیز ۲۸ درصد شده است همچنین در سال ۹۹، ۱۷۲۷ میلیارد تومان درامد صادراتی مجموعه شرکتهای سیتا است.
جمارانیان خبر داد: از دیماه سامانه سیمان یاب مستقر شد و صد درصد فروش کارخانهها بهصورت آنلاین انجام شد که بیش از ۲۸ هزار مشتری در این سامانه وجود دارد همچنین عرضه سیمان در بورس کالا جزء اقدامات مهم انجامشده توسط سیتا بوده است.
جمارانیان مدیرعامل سیتا در خصوص قیمت سیمان گفت: زمستان سال گذشته قیمت فروش هر پاکت سیمان ۱۶ هزار تومان بود اما در بازار ۶۰ هزار تومان بفروش میرسید. این فاصله نیز سودی بود که به جیب دلالان میرفت.
بعد از افزایش ۴۰ درصدی، قیمت سیمان از ۱۶ هزار تومان به ۲۲ هزار تومان رسید و پس از ورود به بورس کالا به ۲۴ هزار تومان رسید.
در حال حاضر در بالاترین بازار (آذربایجان شرقی) سیمان به بالای ۴۵ هزار تومان رسیده و در شهرهای دیگر قیمت سیمان در کانال ۳۰ هزار تومان است.
جمارانیان مدیرعامل شرکت سیمان تأمین بیان کرد: تمامکارهای عرضه سیمان آبیک انجامشده و هماهنگیهای آخر برای قیمتگذاری و تاریخ عرضه با بورس مانده است.
وی در رابطه با قیاس سیتا با دیگر شرکتها گفت: سود ناخالص هلدینگ های سیمانی ۴.۸۷۶ میلیارد تومان بوده که ۲.۹۱۱ میلیارد تومان از سود ناخالص آن متعلق به سیتا بوده است.
سود خالص این شرکتها ۳۵۰۰ میلیارد تومان بوده و ازاینبین ۲.۳۰۸ میلیارد تومان آن متعلق به سیتا بوده است.
جمارانیان مدیرعامل سیتا گفت:
پاسخ به سؤال سهامداران در خصوص صادرات به عراق و هزینه حمل:
هزینه حمل به مسافت بستگی دارد و متفاوت است و بر اساس بخشنامه و فاصله شرکت تا بندر شکل میگیرد. نرخ صادراتی برای عراق کیلینکر تیپ دو ۲۲ دلار بوده و دوماهی است که کلینکر تیپ دو زیر ۲۶ دلار فروخته نمیشود. در حال حاضر شرکتهای رقیب کیلینکر را ۲۱ دلار میفروشند.
چند روز پیش اولین محموله تیپ پنج باقیمت ۲۸ دلار استارت خورد اما باید مقاومت کنیم تا این نرخها جا بیافتد.
در خصوص تجدید ارزیابی: تجدید ارزیابی بهصورت متمرکز در مجموعه شستا انجام میشود و بهمحض اتمام کار کارشناسی وارد برنامه اجرای تجدید ارزیابی میشود
در انتهای این مجمع شرکت سرمایهگذاری سیمان تأمین ۹۷ درصد سود معادل ۱۰۵ تومان به ازای هر سهم سود نقدی تقسیم کرد.