دستور توقف فعالیت شرکتهای فولادی و سیمانی به دلیل کمبود برق صادر شد
به گزارش بورس امروز، مصطفی رجبی مشهدی، سخنگوی صنعت برق ضمن اشاره به این مسئله که فاصله تولید برق تا میزان مصرف بسیار زیاد شده است، گفت: از پیش از ورود به دوره اوج بار برنامه ریزی شده بود تا صنایع بصورت داوطلبانه مصرف خود در بازه زمانی اوج مصرف را کاهش دهند. سخنگوی صنعت […]
به گزارش بورس امروز، مصطفی رجبی مشهدی، سخنگوی صنعت برق ضمن اشاره به این مسئله که فاصله تولید برق تا میزان مصرف بسیار زیاد شده است، گفت: از پیش از ورود به دوره اوج بار برنامه ریزی شده بود تا صنایع بصورت داوطلبانه مصرف خود در بازه زمانی اوج مصرف را کاهش دهند.
سخنگوی صنعت برق در بیان این مسئله که بخش از صنایع به صورت داوطلبانه به کاهش مصرف در سقف مورد نیاز اقدام نکردند، تاکید کرد: در همین راستا طرحی تpت عنوان تسهیلات و تعمیرات ارائه شده تا حداکثر برق ارسال شده به صنایع به ۱۰ درصد دیماند مصرفی کاهش پیدا کند.
برق صنایع فولاد و سیمان تا ۲ هفته به ۱۰ درصد نیاز کاهش مییابد
وی افزود: صنایع فولاد و سیمان میتوانند در بازه زمانی کنونی به مدت ۲ تا ۳ هفته تولید خود را متوقف کرده و به تعمیرات بپردازند، از سوی دیگر با گذر از زمان اوج بار از تسهیلات صنعت برق بهرهمند شودند.
رجبی مشهدی در پایان با اشاره به اینکه این طرح برای همه صنایع بزرگ و متوسط و کوچک فولاد و سیمان اجرایی میشود، گفت: دامنه طرح مرتبط با همه صنایع فولاد و سیمان است و هر ۲ بخش دولتی و خصوصی باید مصرف برق خود را در قالب این طرح از روز سه شنبه کاهش دهند.
دولت قبل به طور متوسط سالی ۵ هزار مگاوات برق تولید کرد و در آن هشت سال خاموشی نداشتیم و برق هم صادر می کردیم.
دولت دکتر احمدی نژاد ظرفیت تولید برق را از ۳۸ هزار مگاوات در سال ۸۴ به حدود ۷۰ هزار مگاوات در سال ۹۱ افزایش داد و ۲۵ هزار مگاوات برق نیروگاهی نیز با ۶۰% پیشرفت تحویل دولت یازدهم شد. اگر دولت روحانی این طرحها را به نتیجه رسانده بود امروز خاموشی های گسترده، مردم را عذاب نمی داد.